044 376 6033 Sähköposti

Rentoutumalla virtaa arkeen

Huomaat varmaan usein, kuinka tiukka ajatustyöskentely saa lihakset jännittyneeksi ja hartiat nousevat helposti korviin. Entä kiire ja paine töissä? Saatat tuntea sen jo varsin kehollisena, eli sairastut helposti, vatsaa koskee, selkää särkee ja mieli on maassa.

Säännöllinen, vain muutamankin minuutin mittainen rentoutusharjoitus päivän aikana antaa jo lisää virtaa ja selkiyttää ajatuksia.

Kun lihakset saavat rentoutushetken, rauhoittuu usein myös mieli ja päinvastoin. Mieli ja keho kulkevat käsi kädessä. Hetken rentoutumisen jälkeen saa kummasti enemmän aikaan ja jaksaa paremmin työpäivän loppuun ja vielä arkiaskareetkin kotona. Stressioireet vähenevät ja mieli on iloisempi, positiivisempi.

Luennon aikana käydään läpi

  • Mitä rentoutuminen on?
  • Miten rentoutuminen auttaa jaksamaan?
  • Erilaisia rentoutusmenetelmiä ja –harjoituksia.
  • Kotirentoutumisen perusteet.

Rentoutumalla virtaa arkeen –luento on jo oikeastaan minivalmennus. Asiaa tulee sopivasti, jotta ymmärrys rentoutumisen tarkoituksesta selviää. Rentoutusharjoitusten avulla rentoutumisen hyödyn pääsee kokemaan heti ja kotitehtävien kanssa rentoutumisesta saattaa tulla elämänikäinen kaveri.

Luennon kesto 90 min.

Perusluennon hinta alkaen 370 e + alv. Hinta ei sisällä matkakuluja.

Tietylle kohdeyleisölle räätälöity luento hinta alkaen 570 e + alv. Hinta ei sisällä matkakuluja.

Kiinnostuitko Rentoutumalla virtaa arkeen -luennosta? Ota yhteyttä Tarjaan puh. 044-3766033, tai tarja@loistotahti.fi ja pyydä tarjous.

Takaisin luennot pääsivulle.

Blogi

Kun uskalsin sanoa ”kyllä”, vaikka mieli hoki ”ei”

Kuvassa Yrittäjänaisten laulun säveltäjä ja sanoittaja Pirkko Jaakkola oikealla.   Mieli tekee meille jatkuvasti tepposia. Se yrittää rajoittaa…

Lue lisää

Kuljen kohti unelmia

  Päiväkirjamerkintä 15.5.2017 ”Mä pääsen idolsin koelauluihin! Oon niin onnellinen. Oon läpäissyt jo kaks osiota ja sain kutsun sinne. Ihan hitsin…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in