044 376 6033 Sähköposti

Rentoutumalla virtaa arkeen

Huomaat varmaan usein, kuinka tiukka ajatustyöskentely saa lihakset jännittyneeksi ja hartiat nousevat helposti korviin. Entä kiire ja paine töissä? Saatat tuntea sen jo varsin kehollisena, eli sairastut helposti, vatsaa koskee, selkää särkee ja mieli on maassa.

Säännöllinen, vain muutamankin minuutin mittainen rentoutusharjoitus päivän aikana antaa jo lisää virtaa ja selkiyttää ajatuksia.

Kun lihakset saavat rentoutushetken, rauhoittuu usein myös mieli ja päinvastoin. Mieli ja keho kulkevat käsi kädessä. Hetken rentoutumisen jälkeen saa kummasti enemmän aikaan ja jaksaa paremmin työpäivän loppuun ja vielä arkiaskareetkin kotona. Stressioireet vähenevät ja mieli on iloisempi, positiivisempi.

Luennon aikana käydään läpi

  • Mitä rentoutuminen on?
  • Miten rentoutuminen auttaa jaksamaan?
  • Erilaisia rentoutusmenetelmiä ja –harjoituksia.
  • Kotirentoutumisen perusteet.

Rentoutumalla virtaa arkeen –luento on jo oikeastaan minivalmennus. Asiaa tulee sopivasti, jotta ymmärrys rentoutumisen tarkoituksesta selviää. Rentoutusharjoitusten avulla rentoutumisen hyödyn pääsee kokemaan heti ja kotitehtävien kanssa rentoutumisesta saattaa tulla elämänikäinen kaveri.

Luennon kesto 90 min.

Hinta 370 + alv.
Hintaan lisätään matkakulut Tarvasjoelta yli 40 km:n ylimenevältä osalta (lähtöpaikka Kivistöntie, Tarvasjoki).

Kiinnostuitko Rentoutumalla virtaa arkeen -luennosta? Ota yhteyttä Tarjaan puh. 044-3766033, tai tarja@loistotahti.fi

Takaisin luennot pääsivulle.

Blogi

Onnistu tekemään pysyvä muutos

  Tammikuu on suosittu muutosprojektien aloituskuukausi. Toinen suosittu hetki on syksyllä, kesälomien jälkeen. Näinä aikoina, kun jokin uusi jakso alkaa, on…

Lue lisää

Miksi haluan miellyttää?

  Viime blogitekstissäni käsittelin itsetunto-aihetta. Halusin nyt tarttua aiheeseen vielä syvällisemmin, miellyttämisen halu –teeman kautta, sillä nämä kaksi asiaa kulkevat minulla käsi…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in