044 376 6033 Sähköposti

Positiivisuuden voima

Positiivinen ajattelu tuntuu jo välillä olevan melkein kirosana, mutta mitä se oikeasti tarkoittaa? Minkälaista on oikeanlainen positiivinen ajattelu ja miten sitä voi kehittää?

Faktaa on, että positiivinen ajattelu auttaa meitä onnistumaan ja jaksamaan paremmin niin arjen keskellä, työssä, kuin vapaa-ajalla. Positiivinen ajattelu auttaa kaikessa mitä teemme. Se vaikuttaa myös ihmissuhteisiimme, terveyteemme, itsetuntoomme. Se tuo keinoja ongelmanratkaisuun, antaa buustia kuntoiluun, painonhallintaan, opiskeluun. Se parantaa työmotivaatiota ja toisten ihmisten kanssa toimimista.

Tämän interaktiivisen luennon aikana pyöritellään positiivisuutta puolin sun toisin. Voidaan kyseenalaistaa, olla eri mieltä. Tehdään se kuitenkin positiivisessa hengessä ja etsitään positiivisuudesta voimaa.

Luennon kesto 60 min.

Hinta 290 e + alv.
Hintaan lisätään matkakulut Tarvasjoelta yli 40 km:n ylittävältä osalta (lähtöpaikka Kivistöntie, Tarvasjoki).

Kiinnostuitko Positiivisuuden voima -luennosta? Ota yhteyttä Tarjaan puh. 044-3766033 tai tarja@loistotahti.fi ja tilaa luento yrityksellesi tai yhdistyksellesi.


“Kiitos Ihanasta positiivisesta luennosta. Oli oikein mukavaa kuunneltavaa ja kaikki olivat niin täysillä mukana.” Katja Salminen, Aistitalo, Lieto
“Aamun positiivisuus-luento oli virkistävä ja erinomainen. Sellainen 4 tunnin koulutus voisi sopia nuorille johonkin tapahtumaankin.” Metalliliiton Varsinais-Suomi-Satakunta alueen nuorisovastaavat.
“Ajatuksia herättävä luento! Monesti kiireen tuntu tai vakiintuneet rutiinit arjessa johtavat hyvin kapeakatseiseen ajatusmaailmaan. Välillä on hyvä vähän pöyhiä omia ajatuksiaan ja huomata että moni asia onkin hyvin ja tekemättömät jututkin sisältävät aina uusia mahdollisuuksia, ei pelkästään tylsää työtä ja puurtamista.” Timo Kuukasjärvi, Liedon yrittäjien puheenjohtaja.
“Kiitos antoisasta postiviivisuusluennosta. Mielestäni paras palaute oli herra X:n suusta: “Sä voisit jättää logostas H-kirjaimen pois.”  Tarkoittaa sitä, että olet Loistotäti! Herra X on kuullut erinäisiä luentoja vuosien varrelta ja palaute oli aito. Paras luento pitkään aikaan.” Tiia Tuominen, Adara Pakkaus Oy

Takaisin luennot pääsivulle

Blogi

Onnistu tekemään pysyvä muutos

  Tammikuu on suosittu muutosprojektien aloituskuukausi. Toinen suosittu hetki on syksyllä, kesälomien jälkeen. Näinä aikoina, kun jokin uusi jakso alkaa, on…

Lue lisää

Miksi haluan miellyttää?

  Viime blogitekstissäni käsittelin itsetunto-aihetta. Halusin nyt tarttua aiheeseen vielä syvällisemmin, miellyttämisen halu –teeman kautta, sillä nämä kaksi asiaa kulkevat minulla käsi…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in