044 376 6033 Sähköposti

Pelottaako että et pysty?

Jännitys on tunne, joka voi tuntua vähän vatsanpohjassa tai sitten lamaannuttaa täydellisesti. Se voi saada sanat solmuun, kädet tärisemään, hien nousemaan pintaan, aiheuttaa oksettavaa tunnetta tai saa sydämen hakkaamaan melkeinpä ulos rinnasta.

Tuntuuko sinulla tällaisia tuntemuksia, kun valmistaudut johonkin suoritukseen, vaikkapa luennon pitämiseen? Tiedät, että osaat sen asian todella hyvin, josta sinun pitäisi puhua, mutta mielesi sanookin toista? Mielesi hokee, että entä jos pudotan paperit, entä jos kompastun, entä jos sanat tarkertuvat kurkkuun, entä jos…. Pelottaako että et pysty?

Entä onko sinulla hammaslääkäripelko, hissikammo, lentokammo, korkean paikan pelko tai jokin muu pelko? Vältätkö näitä paikkoja ihan vaan siksi, ettet pysty menemään jonnekin tai tekemään pelkosi takia jotain asiaa?

Jos sinä itse et kärsi esiintymisjännityksestä tai mistään pelosta, niin onko yhteisössäsi ihmisiä joilla esiintymisjännitystä tai pelkoja esiintyy? Tai oikeastaan voin vastata tähän kysymykseen ihan itse, sillä tiedän että on. 

Tämä luento avaa pelon ja jännityksen maailmaa, niin että luennon jälkeen jokainen voi huokaista helpotuksesta. Jännityksiin ja pelkoihin saa apua, sekä niitä voi työstää myös itse.

Luennossa käydään läpi

  • Jännityksen ja pelon eroa.
  • Pelon ilmenemismuotoja ja yleisyyttä.
  • Mistä pelot kumpuavat?
  • Miten saan jännityksen ja jopa suoranaisen pelon kuriin.
  • Miten pelkoa voi hoitaa muilla tavoilla?
  • Tehdään harjoituksia pelon selättämiseksi.

Luennon kesto 90 min.

Hinta 370 e + alv.
Hintaan lisätään matkakuluja 40 km:n ylittävältä matkan osalta (lähtöpaikka Kivistöntie, Tarvasjoki).

Kiinnostuitko Pelottaako että et pysty? -luennosta? Soita Tarjalle 044-3766033 tai lähetä sähköpostia tarja@loistotahti.fi

<<< Takaisin Luennot pääsivulle

Blogi

Kuljen kohti unelmia

  Päiväkirjamerkintä 15.5.2017 ”Mä pääsen idolsin koelauluihin! Oon niin onnellinen. Oon läpäissyt jo kaks osiota ja sain kutsun sinne. Ihan hitsin…

Lue lisää

Hypnoosi avuksi painonpudotukseen!

Olet ikuinen laihduttaja. Olet käynyt vuosien aikana läpi lukemattoman määrän erilaisia dieettejä. Olet saanut välillä laihdutettua jopa monta kymmentä kiloa,…

Lue lisää

Log in