044 376 6033 Sähköposti

Mielikuvilla menestykseen

Tiesithän, että mielesi jakautuu tietoiseen ja tiedostamattomaan mieleen, jota myös alitajunnaksi kutsutaan? Se ohjaa kaikkia tekemisiäsi jopa yli 90 % ja tekee elämästäsi helpompaa…. tai vaikeampaa.

Alitajunnan kieli on mielikuvittelu, sillä sitähän sinäkin teet jatkuvasti. Jokainen ajatus on oikeastaan mielikuva. Mutta harvoin me teemme tätä mielikuvittelua tietoisesti ja mielikuvia ohjaten. Yleensä mielikuvat vain vellovat päässämme ja valitettavan usein mielikuvat ovat suorastaan kamalia, sillä rakennamme mielellämme uhkakuvia tulevaisuudesta.

Sinunkin aivoillesi kaikki mielikuvat ovat totta, sillä aivot eivät ymmärrä teetkö jotain oikeasti vai kuvitteletko tekeväsi. Siksipä sinäkin voit hyödyntää mielikuvittelua siihen mitä todella haluat, eikä siihen mitä et halua.

Mielikuvittelu on ilmaista ja voit tehdä sitä rajattomasti. Sinua hyödyttävää mielikuvittelua on helpompi tehdä ohjatusti, tai silloin kun sinulla on jokin niin houkutteleva tavoite mielessäsi, että se saa mielikuvituksesi lentoon ja nimenomaan oikeaan suuntaan, eli unelmiesi toteuttamiseen. Kuvittelet kaikkia niitä ihania asioita, jotka liittyvät tavoitteeseesi. Kuvittelet myös, millä keinoin tavoitteeseen pääset, ehkä myös, mitä haasteita sinun tulee huomioida matkallasi tavoitteeseen.

Osaavatko kaikki ihmiset mielikuvitella? Kyllä, vaikka kuulenkin usein jonkun sanovan, ettei hän osaa mielikuvitella. Joskus sitä vaan joutuu vähän skarppaamaan ja opettelemaan sen hyötykäytön uudelleen. Siitä tässä luennossa on kyse, mielikuvittelun hyötykäytöstä, jotta sinäkin voisit menestyä elämässäsi.

Luennon kesto 60 min.

Hinta alkaen 290 e + alv. Hinta ei sisällä matkakuluja. Pyydä tarjous.

Kiinnostuitko Mielikuvilla menestykseen -luennosta? Ota yhteyttä Tarjaan puh. 044-3766033 tai tarja@loistotahti.fi ja tilaa luento yrityksellesi tai yhdistyksellesi.

Palaa takaisin luennot pääsivulle. 

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in