044 376 6033 Sähköposti

Kiloille kyytiä

Kamppailetko tuskastuneena kilojesi kanssa? Oletko kyllästynyt painosi jojotteluun? Tuntuuko, että suolistosi oireilee jatkuvasti? Himoitsetko jatkuvasti makeaa? Mitäs jos antaisit kiloille kyytiä, lopullisesti ja pysyvästi?

Tiedostamaton mieli voittaa tietoisen mielen aina! Tahdot pudottaa painoasi, mutta tiedostamaton mielesi pistää hanttiin. Suolistossasi majaileva vääränlainen mikrobikanta taas herättää himosi sokeriin ja höttöruokaan. Tässä on yhtälö, joka takaa, että olet pahasti koukussa, eikä painosi taatusti laske.

Kiloille kyytiä on kahden luennon kokonaisuus, jossa saat tietoa alitajunnan voiman ja suoliston hyvinvointia tukevan ravinnon merkityksestä pyrkiessäsi pysyvään painonhallintaan. Toisena luennoitsijana toimii Vilma Kohonen.

Luento 1: Ajatuksilla kevyeksi

Tarja Kupias

Oletko koskaan miettinyt, miten voisit omilla ajatuksillasi vaikuttaa painonhallintaasi? Jos olet mielessäsi ikuinen laihduttaja, pullukka, etkä koskaan onnistu, niin on lähes takuuvarmaa, että alatpa minkälaiselle laihdutuskuurille hyvänsä, palaat ennen pitkää takaisin siihen mistä olet lähtenyt. Pahimmassa tapauksessa saat vielä lisäkilojakin. Kun taas opit ajattelemaan itsestäsi terveellisesti syövänä onnistujana, niin tulos on päinvastainen. Miten sinä siis haluat ajatella itsestäsi laihduttajana?

Luento 2: Suolisto kuntoon

Vilma Kohonen

Mikä on suoliston mikrobifloora ja miksi se vaikuttaa painoomme?
Mitä muutoksia voit tehdä suoliston kunnostamisessa ja sitä kautta
painonhallinnassa?

Painon pudotus onnistuu huolehtimalla suoliston hyvinvoinnista ja
muuttamalla ruokatottumuksia. Unohda jatkuvat kalorien laskemiset!

Luentojen kestot 2 x 45 – 60 min. Hinta 580 € + alv (Turun seutu). Voit tilata myös vain toisen meistä luennoimaan, hinta silloin 290  € + alv. 

Kiinnostuitko Kiloille kyytiä -luentokokonaisuudesta? Ota yhteyttä Tarjaan, puh. 044-3766033 tai tarja@loistotahti.fi


Vilma Kohonen, Vilman ravintovinkit

Vilma on FLT Ravintovalmentaja®, ihoterapeutti sekä tiimivalmentaja, joka on erikoistunut kehon epätasapainotiloihin. On kyse sitten uupumisesta, hormoniongelmista, jatkuvasta sairastelusta tai toistuvista vatsaoireista. Vilma pitää yksityisvastaanottoa ja järjestää yrityksille ja yhdistyksille tiimivalmennusta, hyvinvointipäiviä sekä luentoja. Ravinnolla ja elämäntavalla on väliä. Olemme juuri sitä mitä syömme.

 

Käy lukemassa lisää Vilmasta Vilman ravintovinkit sivustolta  www.vilmanravintovinkit.fi

Lataa tästä itsellesi esite Kiloille kyytiä ja Uuvuttaako stressi -luennoista.

<<< Takaisin Luennot pääsivulle

Blogi

Kuljen kohti unelmia

  Päiväkirjamerkintä 15.5.2017 ”Mä pääsen idolsin koelauluihin! Oon niin onnellinen. Oon läpäissyt jo kaks osiota ja sain kutsun sinne. Ihan hitsin…

Lue lisää

Hypnoosi avuksi painonpudotukseen!

Olet ikuinen laihduttaja. Olet käynyt vuosien aikana läpi lukemattoman määrän erilaisia dieettejä. Olet saanut välillä laihdutettua jopa monta kymmentä kiloa,…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in