044 376 6033 Sähköposti

Luennot

Kaipaako Tyky-päiväsi tai muu tapahtumasi pientä ajattelua herättävää hetkeä? Tilaa ohjelmaksi Loistoluento!

Tavoitteet todeksi Goal Mapping -menetelmällä

  • Miten saat tavoitteesi toteutumaan? Miksi isot yritykset, kuten Siemens ja Coca-Cola, käyttävät Goal Mapping –tekniikkaa oman henkilöstönsä kehittämiseen? Miksi huippu-urheilijat ovat ottaneet Goal Mapping -tekniikan omakseen? Entä ne lukuisat tavalliset ihmiset? Mitä Goal Mapping oikein on? Lue lisää. 

Positiivisuuden voima

  • Positiivisella ajattelulla on valtava voima. Mikä se voima on? Mitä positiivinen ajattelu oikeasti tarkoittaa? Miten positiivinen ajattelu auttaa kaikessa mitä teet? Lue lisää.

Pelottaako että et pysty?

  • Menevätkö sisuskalusi nurin pelkästä ajattelusta, että sinun pitäisi esiintyä? Miten pystyisit hallitsemaan jännitystäsi ja selättämään ramppikuumeen? Helppoja vinkkejä ja harjoituksia. Lue lisää.

Täältä tullaan elämä!

  • Koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa omia haaveitaan ja elää sitä elämää mitä haluat, olitpa minkä ikäinen tahansa. Anna ajatustesi tuulettua uuteen uskoon ja ala nauttia elämästä. Lue lisää. 

Rentoutumalla lisää virtaa

  • Tiesitkö, että rentoutuminen alentaa verenpainetta, parantaa ongelmanratkaisutaitoa ja keskittymistä, sekä helpottaa stressiä? Mitä muita vaikutuksia rentoutumisella on? Miten pystyt rentoutumaan nopeasti ja tehokkaasti? Lue lisää. 

Luentojen kestot: 60 tai 90 min

Luentojen hinnat:

60 min  – 290 e + alv (+ matkat)
90 min – 370 e + alv (+ matkat)
Matkakulut laskutetaan, kun matka ylittää 40 km Tarvasjoen Kivistöntieltä.

Tiesitkö, että

  • Tiesitkö 4
    sinun todellisuutesi on kokonaan sinun luomasi, ei kenenkään ulkopuolisen. Sinä näet asiat omien asenteittesi, uskomustesi ja omien alitajunnassa olevien ajatusmalliesi läpi. Näitä ajatusmalleja kutsutaan paradigmoiksi.…

Blogi

Muiden mielipiteiden vietävänä

Päiväkirjamerkintä 27.1.2009 ” Pitäiskö mun alkaa kapinallisemmaks ihmiseks? Sanoisin jyrkästi oman mielipiteeni, vaipuisin omiin maailmoihini eikä kukaan sais musta selvää! Oisinks mä sit cool?” Koko yläasteen…

Lue lisää

Olet itsetuntosi arvoinen

  Huono itsetunto on asia, jonka takia luokseni tullaan usein hypnoosiin. Huonon itsetunnon omaavat selittävät, kuinka he pelkäävät mokaavansa, eivät salli…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in