+358 44 376 6033 tarja@loistotahti.fi

Luennot

Yrityksille ja yhteisöille

Hyvä luento antaa ajattelemisen aihetta!

Hyvä luento antaa ajattelemisen aihetta. Se herättää tunteita ja voi mennä myös ihon alle. Se on myös kiinnostava, ehkä vähän erilainen ja yllätyksellinen.

Näistä palikoista ovat luentoni tehty.

Käyn puhumassa yhteisöjen hyvinvointi-, virkistys-, ja koulutuspäivillä sekä kaikenlaisissa tapahtumissa, joissa tarvitaan piristävää, räväkkää ja vähän erilaista luentokokonaisuutta.

Luennoissani on aina vuorovaikutteisuutta ja yleisöä osallistavaa toimintaa. Joskus teemme nauruharjoituksia kesken luennon, joskus rauhoitumme ja ehkä vain hengittelemme.

Pidän Positiivisuuden voima -luentoja myös englanniksi.

Luentojeni aiheita

Positiivisuuden voima

Tässä luennossani pysäytän kuulijan tunnistamaan omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Paljonko päivittäin kiinnitämme huomiota negatiivisiin, paljonko positiivisiin asioihin? Mitä positiivinen ajattelu ja sen myötä käyttäytyminen tarkoittaa? Miten positiivisuus auttaa tulemaan paremmin toimeen muiden ihmisten kanssa ja miten se kaiken kaikkiaan  vaikuttaa ryhmään, jossa olemme? Mietitään myös, miten positiivinen ajattelu auttaa muutoksessa ja miten se kehittää työmotivaatiota ja ongelmanratkaisutaitoja.  Kotiinviemisiksi saa vielä vinkkejä keinoista, joilla positiivista ajattelua voi lisätä omassa elämässään.

This lecture is available also in english.

Kiitä ja kannusta

Kiittäminen ja kannustaminen. Voi kuinka vaikeaa se onkaa meille suomalaisille. Mietitään kiittämisen ja kannustamisen vaikutusta työyhteisön hyvinvointiin ja työilmapiiriin. Voisiko kiittäminen ja kannustaminen olla työpaikan salainen voimavara, jonka avulla kaikilla on kivaa?

Jaksa paremmin

Tässä luennossani herätän kuulijan huomaamaan, mitkä asiat vaikuttavat jaksamiseen ja minkälaisilla pienillä muutoksilla voidaan saada ihmeitä aikaan omassa energiatasossa. Positiivisuus, pysähtyminen, hengitys, niistä saa jaksamista elämäänsä, mutta myös itseään kehittävistä tavoista ja ajanhallinnasta.

Pysähtymisen jalo taito

Tällä luennolla käydään läpi helppoja menetelmiä, joilla voi saada helposti stressin hallintaan ja pienen lepo- ja pysähtymishetken päivään. Kerrataan pysähtymisen ja rentoutumisen hyötyjä ja tehdään lyhyitä mindfulness- ja rentoutusharjoitteita, joita on helppo tehdä myös työpäivän aikana tai kotona.

Naurun syvin olemus

Miksi naurattaa? Miksi ei naurata? Miksi jonkun nauru aiheuttaa minussa ärtymyksen tunteita? Miksi nauraminen hävettää? Miksi kannattaa nauraa enemmän? Tämän luennon anti saa kuulijan miettimään omaa suhtautumistaan nauramiseen, mutta myös naurun vaikutusta oman ja työyhteisön hyvinvointiin. Tietenkin me myös nauramme yhdessä!

Hurmaa itsesi ja huolehdi onnistumistasi

Mitä jos ihmiset hurmaantuisivat itsestään ja omista vahvuuksistaan ja huolehtisivat onnistumisistaan ajattelemalla positiivisemmin, eli olemaan myönteisempiä? Miltä maailma silloin näyttäisi? Mitä siihen tarvittaisiin? Tämä luento auttaa ymmärtämään, miksi ajatukset kannattaa suunnata omiin vahvuuksiin, sen sijaan että miettisi omia heikkouksiaan. Ja kun kiinnittää vielä huomiota pieniin onnistumisiin omassa elämässään, saa elämäänsä lisää myönteisyyttä ja lisää onnistumisia!

Hinnasto

60 min alk. 397 e + alv 24% (esim. Turku, Kaarina, Salo)

60 min alk. 547 e + alv 24% (esim. Helsinki, Rauma, Pori, Hämeenlinna)

60 min alk. 747 e + alv 24% (muu Suomi)

60 min englanninkielisen Positiivisuuden voima -luennon hinta alk. 497 e.

Luento saatavana myös 90 minuuttisena, silloin jokaiseen hintakategoriaan lisätään 150 e.

Koulutushetki oli virkistävä ja erilainen. Työyhteisössä tietenkin mielipiteet jakautuivat: osa piti koulutusta hauskana, mutta osa ei taas ymmärtänyt laisinkaan. Muutamalta suunnalta kuulin, että keventävät esimerkit menivät yli. Aina on monia mielipiteitä, mutta ainakin oli erilainen koulutussessio.

Paula Kokkonen

johtaja, Sastamalakoti

Palautteet ovat olleet myönteisiä ja sanomasi oli meille todella tärkeä ja tervetullut. Nauruharjoitteet jakoivat jonkin verran mielipiteitä.

Outi Sillvan

Palvelupäällikkö, Turun kaupunki

Tilaa tapahtumaasi luento

Soita Tarja puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube-kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube-kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Ota yhteyttä!

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3