044 376 6033 Sähköposti

Luennot

Kaipaako Tyky-päiväsi tai muu tapahtumasi pientä ajattelua herättävää hetkeä? Tilaa ohjelmaksi Loistoluento!

Tavoitteet todeksi Goal Mapping -menetelmällä

  • Miten saat tavoitteesi toteutumaan? Miksi isot yritykset, kuten Siemens ja Coca-Cola, käyttävät Goal Mapping –tekniikkaa oman henkilöstönsä kehittämiseen? Miksi huippu-urheilijat ovat ottaneet Goal Mapping -tekniikan omakseen? Entä ne lukuisat tavalliset ihmiset? Mitä Goal Mapping oikein on? Lue lisää. 

Positiivisuuden voima

  • Positiivisella ajattelulla on valtava voima. Mikä se voima on? Mitä positiivinen ajattelu oikeasti tarkoittaa? Miten positiivinen ajattelu auttaa kaikessa mitä teet? Lue lisää.

Pelottaako että et pysty?

  • Menevätkö sisuskalusi nurin pelkästä ajattelusta, että sinun pitäisi esiintyä? Miten pystyisit hallitsemaan jännitystäsi ja selättämään ramppikuumeen? Helppoja vinkkejä ja harjoituksia. Lue lisää.

Täältä tullaan elämä!

  • Koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa omia haaveitaan ja elää sitä elämää mitä haluat, olitpa minkä ikäinen tahansa. Anna ajatustesi tuulettua uuteen uskoon ja ala nauttia elämästä. Lue lisää. 

Rentoutumalla lisää virtaa

  • Tiesitkö, että rentoutuminen alentaa verenpainetta, parantaa ongelmanratkaisutaitoa ja keskittymistä, sekä helpottaa stressiä? Mitä muita vaikutuksia rentoutumisella on? Miten pystyt rentoutumaan nopeasti ja tehokkaasti? Lue lisää. 

Luentojen kestot: 60 tai 90 min

Luentojen hinnat:

60 min  – 290 e + alv (+ matkat)
90 min – 370 e + alv (+ matkat)
Matkakulut laskutetaan, kun matka ylittää 40 km Tarvasjoen Kivistöntieltä.

Tiesitkö, että

  • tiesitkö 1
    tutkimusten mukaan vain alle 3% ihmisistä kirjoittaa tavoitteensa ylös?…

Blogi

Avun saantiko helppoa? Osa 1

  Olen viime aikoina törmännyt useampienkin psykiatrien/psykologien tekstihin siitä, miten ihmisten pitäisi lopettaa oman mielenterveytensä hoidattaminen vaihtoehtoisissa hoidoissa ja kääntyä ainoastaan…

Lue lisää

Ota elämästä irti kaikki minkä saat

  Päiväkirjamerkintä 30.8.2008 ”Olin tänään mun ensimmäisessä kolarissa! Oltiin just tultu Caribiasta uimasta ja elokuvista. Isi odotti liikennevaloissa normaalisti, kun vihreä valo…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in