fbpx

Hyvinvointiluennot
Yrityksille ja yhteisöille

Yksi luentokin voi ohjata muutokseen

Hyvä luento antaa ajattelemisen aihetta myös etäluentona!

Hyvä luento antaa ajattelemisen aihetta. Se herättää tunteita ja voi mennä myös ihon alle. Se on myös kiinnostava, ehkä vähän erilainen ja yllätyksellinen.
Näistä palikoista ovat luentoni tehty.

Käyn puhumassa yhteisöjen hyvinvointi-, virkistys-, ja koulutuspäivillä sekä kaikenlaisissa tapahtumissa, joissa tarvitaan piristävää, räväkkää ja vähän erilaista hyvinvointiluentoa.

Luennoissani on aina vuorovaikutteisuutta ja yleisöä osallistavaa toimintaa. Joskus teemme nauruharjoituksia kesken luennon, joskus rauhoitumme ja ehkä vain hengittelemme.

Pidän Positiivisuuden voima -luentoja myös englanniksi.

Hyvinvointiluentojeni aiheita

Positiivisuuden voima

Luento, joka pysäyttää tarkastelemaan omien ajatusten laatua ja pohtimaan myönteisen ajattelun voimaa. 

Mitä positiivinen ajattelu tarkoittaa? Miten se auttaa tulemaan paremmin toimeen muiden ihmisten kanssa ja miten se vaikuttaa ryhmään, jossa olemme? Miten positiivinen ajattelu auttaa muutoksessa? Entä miten se kehittää työmotivaatiota ja ongelmanratkaisutaitoja?

Kotiinviemisiksi osallistujat saavat vinkkejä keinoista, joilla positiivista ajattelua voi lisätä omassa elämässään.

This lecture is also available in english.

Kiitä, kehu ja kannusta

Kiittäminen, kehuminen ja kannustaminen. Voi kuinka vaikeita nämä kolme asiaa ovatkaan meille suomalaisille. Luennossa pohditaan kiittämisen, kehumisen ja kannustamisen vaikutusta työyhteisön hyvinvointiin ja työilmapiiriin. 

Voisiko kiittäminen, kehuminen ja kannustaminen olla työpaikan salainen voimavara, jonka avulla kaikilla on kivaa?

Jaksa paremmin

Mitkä asiat vaikuttavat jaksamiseen ja minkälaisilla pienillä muutoksilla voidaan saada ihmeitä aikaan omassa energiatasossa? 

Positiivisuus, pysähtyminen, hengitys, niistä saa jaksamista elämäänsä, mutta myös itseään kehittävistä tavoista ja ajanhallinnasta.

Pysähtymisen jalo taito

Tällä luennolla käydään läpi helppoja menetelmiä, joilla voi saada helposti stressin hallintaan ja pienen lepo- ja pysähtymishetken päivään. 

Kerrataan pysähtymisen ja rentoutumisen hyötyjä ja tehdään lyhyitä mindfulness- ja rentoutusharjoitteita, joita on helppo tehdä myös työpäivän aikana tai kotona.

Naurun syvin olemus

Miksi naurattaa? Miksi ei naurata? Miksi jonkun nauru aiheuttaa minussa ärtymyksen tunteita? Miksi nauraminen hävettää? Miksi kannattaa nauraa enemmän? 

Tämän luennon anti saa kuulijan miettimään omaa suhtautumistaan nauramiseen, mutta myös naurun vaikutusta oman ja työyhteisön hyvinvointiin. Tietenkin me myös nauramme yhdessä!

Tervetuloa muutos!

Muutoksessa jotain tuttua ja turvallista poistuu ja epävarmuus astuu tilalle. Siksi muutos monesti pelottaa. Muutos tuo kuitenkin aina hyvää mukanaan, jos vain osaa katsoa muutosta kiinnostuneiden silmälasien läpi. 

Tämä luento kannustaa ottamaan muutoksen vastaan avoimin mielin ja positiivisella asenteella. Luennossa myös selviää, mitä hyvää positiivinen suhtautuminen muutokseen tuo tullessaan. 

Luento pitää sisällään pieniä, omaa hyvinvointia tukevia harjoituksia, joista saa voimaa muutostilanteen vastaanottamiseen. 

Hinnasto

60 min alk. 497 e + alv 24% + matkat. 

60 min englanninkielisen Positiivisuuden voima -luennon hinta alk. 597 e + alv + matkat.

Luento saatavana myös:
90 minuuttisena, jolloin hintaan lisätään 150 e
180 minuuttisena, jolloin hintaan lisätään 250 e.

Mitä asiakkaani ovat sanoneet?

Koulutushetki oli virkistävä ja erilainen.
Paula Kokkonen
Johtaja, Sastamalakoti
Mielestäni luento ja toiminnallinen osuus olivat hyviä, ja sopivat meidän tarpeisiimme. Luennoitsijana olet mukaansa tempaava, innostava ja myös uskottava. Esimerkkien ja kokemuksen kautta esityksesi oli hyvä kokonaisuus. Koko ajan jaksoi hyvin kuunnella ja keskittyä. Lämpimästi voisin suositella sinua muihinkin työyhteisöihin.
Kirsi Theodorakis
Osastonhoitaja, Loimaan kotihoito
Palautteet ovat olleet myönteisiä ja positiivisuuden sanomasi oli meille todella tärkeä ja tervetullut.
Outi Sillvan
Palvelupäällikkö, Turun kaupunki
Kaipasimme raskasta työtä tekeville hoitajille hieman muistutusta positiivisuudesta. Kiire ja tunne siitä, että ei pysty työtään tekemään niin hyvin kuin haluaisi, on monille tuttua. Halusimme muistuttaa heitä, miten omasta asenteesta ja ajattelun suuntaamisesta voi olla apua jaksamiseen ja hyvinvointiin. Tarjan luennon sisältö vastasi juuri tähän tarpeeseen ja odotuksiin. Myös hänen kuvansa nettisivuilla viesti myönteisyyttä. Hinta oli kohtuullinen verrattuna julkisuudesta tuttuihin ammattipuhujiin. Lisäksi Tarja on elinvoimainen ja välittyy tunne, että hän elää niin kuin opettaa.
Miija Toivonen
Lehtori, WinnNova

Tilaa tapahtumaasi luento!

Soita Tarja puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.