044 376 6033 Sähköposti

Loistomielivalmennukset

Silloin kun tarvitset apua itsellesi mielen hyvinvoinnin asioissa, ovat Loistomielivalmennukset oiva vaihtoehto. Loistomielivalmennuksista saat apua painonhallintaan, unettomuuteen, tupakanpolton lopetukseen, arvojesi kirkastamiseen, parisuhteeseen, pelkoihin, tavoitteiden saavuttamiseen ja niiden tekemiseen, unelmien toteuttamiseen ja moneen, moneen muuhun haasteeseen.

Apunasi on kolme erilaista menetelmää: hypnoosi, Life Coahching tai Goal Mapping. Voit valita sinulle sopivimman menetelmän itse, tai voin ehdottaa sinulle millä lähdemme liikkeelle. Useasti näitä menetelmiä sekoitetaan keskenään.

Loistomielivalmennukset ovat aina yksilövalmennusta, mutta parisuhdeasioissa voidaan tehdä parityöskentelyä, samoin tavoitteiden määrittämisessä Goal Mappingin avulla voi olla kaksi yhtä aikaa. Goal Mappingista järjestän myös ryhmävalmennuksia.

Hypnoosi

Hypnoosi. Hypnoosi on todella vanha menetelmä ihmisten hyvinvoinnin hoidossa. Hypnoosin länsimaiset juuret ulottuvat 1700-luvun loppupuolelle.

Hypnoosia voidaan käyttää kaikenlaisten ongelmien hoidossa tupakanpolton lopetuksesta unettomuuteen ja itsetunnon kohotuksesta pelkojen lievittämiseen. Kaikki, missä mieli on mukana, on mahdollista saada tuloksia hypnoosin avulla.

Lue lisää hypnoosista.

Life Coaching

Life Coaching eli ”elämän valmennus” on apu muutoksessa, oli se sitten minkälainen tahansa. Valmennus auttaa sinua kirkastamaan elämäsi kipukohtia ja selättämään niitä, vahvistamaan jo olemassa olevia vahvuuksiasi ja käyttämään niitä paremmin hyödyksi. Valmennuksen jälkeen mieli on selkeämpi ja elämäsi laadukkaampaa ja tiedät myös, miten voit auttaa itse itseäsi.

Lue lisää Life Coachingista

Goal Mapping

Goal Mapping -tavoitevalmennus auttaa kehittämään ajattelutapaasi, sitä miten asioihin suhtaudut. Se auttaa kehittämään positiivista ajattelua ja voittajan asennetta, sekä uusia toimintamalleja, joiden avulla omat tavoitteet on helpompi saavuttaa. Se auttaa elämän tasapainon löytämisessä ja auttaa sinua kirkastamaan ja pääsemään niihin tavoitteisiin, joita elämässäsi haluat saavuttaa. Goal Mapping on hyvin visuaalinen tavoitteidenasettamismenetelmä, johon luottavat mm. monet huippu-urheilijat ja yritysjohtajat.

Lue lisää Goal Mappingista

Valmennusten kesto

Muiden Loistomielivalmennusten kertakäynti kestää 90 min, paitsi Goal Mappingissa kertakäynti on 3 h mittainen.

Hinta

Loistomielivalmennuksen hinta on 90 € / kerta, paitsi Goal Mapping 180 e. Maksu käteisellä tai kortilla.

Missä?

Loistomielivalmennus on yksilövalmennusta. Valmennustilat sijaitsevat Tarvasjoella, Kivistöntie 6a

Kun haluat varata ajan Loistomielivalmennukseen, soita Tarjalle puh. 044-3766033, tai laita sähköpostia tarja@loistotahti.fi

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in