044 376 6033 Sähköposti

Life Coaching

Life Coaching eli ”elämän valmennus” on apu muutoksessa, silloin kun sinä kaipaat jonkun ulkopuolisen apua oman ajatusjumisi laukaisemiseen. Valmennus auttaa sinua kirkastamaan elämäsi kipukohtia ja selättämään niitä, vahvistamaan jo olemassa olevia vahvuuksiasi ja käyttämään niitä paremmin hyödyksi. Valmennuksen jälkeen mieli on selkeämpi ja elämäsi laadukkaampaa ja tiedät myös, miten voit auttaa itse itseäsi.

Mihin asiaan Life Coaching auttaa?

Life Coaching on apu, kun itseluottamuksesi kaipaa kohennusta, eli silloin kun sinusta tuntuu, ettei sinusta ole mihinkään. Se on apu myös painonhallintaan, jotta löydät sisältäsi oikean motivaation ja konkreettiset askeleet kohti kevyempää kehoa, sekä kun olet elämäsi tienristeyksessä työpaikan, parisuhteen tai jonkun muun asian takia.  Valmennuksen avulla pääset myös eroon haitallisista ja sinua rajoittavista ajatuksista, ja saat ajatuksesi kohdistettua hyvään ja positiiviseen.  

Mitä Life Coaching on?

Ensimmäisellä käynnillä autan sinua kartoittamaan, mikä on pienin suuri asia elämässäsi, jonka kohentumisella saat enemmän hyvää oloa ja iloa elämääsi. Autan tekemään tavoitteen, jota kohti on helppo lähteä. Voit myös tulla valmennukseen selkeän oman tavoitteesi kanssa.  

En neuvo, ellet halua neuvoja, en syötä sinulle toimintamalleja ja valmiita ratkaisuja. Kysymysten ja erilaisten harjoitusten avulla löydät sisältäsi kaikki vastaukset ja toimintamallit, teet oivalluksia ja opit ymmärtämään itseäsi paremmin. Sinä itse olet paras määrittelemään mitä haluat ja miten. Minä vain autan sinua löytämään sisältäsi voimavarat, joiden avulla pääset loistamaan kirkkaammin, omana upeana tähtenäsi.   

Valmennuksen kesto

Valmennuksessa käydään vähintään neljä kertaa. Tarvittaessa voidaan vahvistaa positiivisia uusia ajatuksia hypnoosilla, jolloin neljäs kerta voi olla hypnoosikäynti. Valmennuksen kesto on 1,5 h.

Valmennus tapahtuu Tarvasjoella, osoitteessa Kivistöntie 6a.

Valmennuksen hinta

Valmennuksen voit maksaa jokaisen kerran yhteydessä, jolloin hinta on 90 e / kerta. Voit myös maksaa ensimmäisellä kerralla koko neljän kerran sarjan, jolloin kokonaishinta on 320 e, eli saat alennusta 40 e.

Jos kiinnostuit Life Coachingista, niin ota yhteyttä Tarjaan, puh. 044-3766033 tai tarja@loistotahti.fi

<<< Takaisin Loistomielivalmennukset -sivulle.

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in