044 376 6033 Sähköposti

Loistomielivalmennukset

Hypnoosi apuna kohti vapaampaa ja suorituskykyisempää elämää.

Haluatko lopettaa tupakanpolton? Onko sinulla joku muu häiritsevä tapa, josta haluaisit päästä eroon? Kaipaatko tukea painonhallintaan? Kaipaako itsetuntosi kohotusta? Haittaako jokin pelko elämääsi? Pelkäätkö esiintymistä? Haluatko rennommaksi laulajaksi? Haluatko lisäbuustia treenaamiseesi?

Loistomielivalmennuksissa valmennan sinua positiivisessa hengessä pääosin hypnoosin, mutta myös NLP:n ja Goal Mappingin avulla. Kotiin viemisiksi saat usein erilaisia tehtäviä, sekä erilaisia äänitteitä, jotka vahvistavat valmennusprosessia.

Loistomielivalmennukset ovat aina yksilövalmennusta.

Mihin hypnoosi auttaa?

Hypnoosilla saa todistetusti apua muun muassa unettomuuteen, ahdistuneisuuteen ja kipujen lievitykseen. Hyviä tuloksia saavutetaan myös erilaisissa selkeästi rajatuissa haasteissa, esimerkiksi erilaisten pelkojen lievittämisessä (hissipelko, hammaslääkärikammo, lentopelko, korkean paikan kammo, esiintymispelko) ja riippuvuuksista irtautumisessa (tupakointi, pelaaminen, suklaanhimo).  Myös itsetunnon parantamiseen, suorituskyvyn parantamiseen ja itsensä motivointiin hypnoosi toimii hyvin, samoin kuin painonhallinnan tukemiseen.

Lue kirjoittamani artikkeli hypnoosista.

Valmennuksen kesto

Loistomielivalmennus kestää pääosin 60 – 90 min / kerta. Laulajille suunnatussa Loistolaulaja-valmennuksessa kesto voi olla pidempi.

Hinta

Loistomielivalmennuksen hinta on 80 € / kerta, paitsi Loistolaulajavalmennuksessa 80 – 200 €. Voit myös tulla kokeilemaan hypnoosia, jolloin hinta 45 €. Maksu käteisellä tai kortilla.

Missä?

Loistomielivalmennus on yksilövalmennusta. Valmennustilat sijaitsevat  tällä hetkellä Tarvasjoella, osoitteessa Kivistöntie 6a ja Turussa, hoitola Energeian tiloissa, osoitteessa Ursininkatu 11 LH 54. Paikka on Yliopistonkadun ja Ursininkadun kulmauksessa, Happy Housen vieressä.

Olen kerran viikossa Turussa ja ne päivät ja varattavissa olevat ajat näet tapahtumakalenterissa nimellä Loistomielivalmennukset Turku. Tarvasjoella otan vastaan lähes joka päivä. Jos haluat tulla Tarvasjoelle, voit esittää aikaa joka sinulle sopisi.

Kun haluat varata ajan Loistomielivalmennukseen, soita Tarjalle puh. 044-3766033, tai laita sähköpostia tarja@loistotahti.fi


Lue tästä Emilian kertomus omasta ongelmastaan ja hypnoosissa käynnistään: 
Olin levoton nukkuja ja heräilin öisin miettimään joko mennyttä päivää, seuraavaa päivää, töitä, lapsien asioita, parisuhdeasioita.. Elämää siis ylipäätään. Vaikka tiesin että yöllä ei asioihin pysty vaikuttamaan niin kaikki maailman ongelmat jäi silti pyörimään päähän ja jäin “ratkomaan” niitä vaikka jo herätessä tiesin että eiväthän ne ratkenneet valvomisesta huolimatta.
Halusin luonnollisen ratkaisun ongelmaani ja mietin eri vaihtoehtoja, hypnoosi ei tullut silloin edes mieleeni. Kunnes tapasin Tarjan, helposti lähestyttävän ja aidon ihmisen joka kertoi minulle hypnoosista selvästi asiastaan innostuneena.
Innostuin itsekin ja halusin koittaa. Menin ensimmäisellä kerralla jännittyneenä paikalle kun en tiennyt mitä odottaa. Tarja sai kuitenkin rauhallisella olemuksellaan jännityksen nopeasti ohi.
Tapasin Tarjan yhteensä kaksi kertaa hypnoosin merkeissä ja tapaamisten jälkeen jatkoin elämääni normaalisti, kunnes yhtenä päivänä tajusin etten heräile enää öisin ja muutenkin ajatukset olivat vaihtaneet suuntaa positiivisempaan, lähes huomaamatta. Toki tein päänsisäistä työtä ja tarkoituksella mietin asioista enemmän positiivisesti ja jos yöllä heräsin niin toteutin Tarjan neuvoja. Mutta jossain vaiheessa tätäkään ei tarvinnut tehdä enää tietoisesti vaan ne tulivat luonnostaan ja yöheräilytkin loppuivat, satunnaisia heräämisiä lukuunottamatta.
Suosittelen heittämään ennakkoluulot roskakoriin ja kokeilemaan tätä vaihtoehtona. Vaikka olisit epäilevällä kannalla, uskon ettet pety!

 

Tässä lisää kommentteja Loistomielivalmennuksessa käyneiltä: 

“Tullessani luoksesi uskoni ja toivoni olivat totaalisen kadoksissa. Kiitos Tarja mieleni pelastamisesta! Nyt minulla on usko, toivo ja rakkaus.” Nainen 52 v. 

Tiesitkö, että

  • tiesitkö 2
    aivoissamme on yli 100 miljardia aivosolua, eli neuronia ja näillä kullakin on keskimäärin 5000 yhteyttä toisiin aivosoluihin?…

Blogi

Muiden mielipiteiden vietävänä

Päiväkirjamerkintä 27.1.2009 ” Pitäiskö mun alkaa kapinallisemmaks ihmiseks? Sanoisin jyrkästi oman mielipiteeni, vaipuisin omiin maailmoihini eikä kukaan sais musta selvää! Oisinks mä sit cool?” Koko yläasteen…

Lue lisää

Olet itsetuntosi arvoinen

  Huono itsetunto on asia, jonka takia luokseni tullaan usein hypnoosiin. Huonon itsetunnon omaavat selittävät, kuinka he pelkäävät mokaavansa, eivät salli…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in