044 376 6033 Sähköposti

Goal Mapping

Goal Mapping on paras menetelmä silloin, kun haluat toteuttaa unelmasi. Se on myös apuna silloin, kun unelmasi ovat vielä kateissa ja haluat kirkastaa niitä.

Englantilainen Brian Mayne kehitti tämän tavoitteiden asettamiseen ja toteuttamiseen tarkoitetun menetelmän jo yli 20 vuotta sitten. Nyt sitä käyttää yli 4 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Tutustu Brian Mayneen täältä!

Mitä hyötyä on Goal Mappingista?

Goal Mapping -valmennus auttaa kehittämään ajattelutapaasi, sitä miten asioihin suhtaudut. Se auttaa kehittämään positiivista ajattelua ja voittajan asennetta, sekä antaa uusia toimintamalleja, joiden avulla omat unelmat on helpompi saavuttaa.

  • Valmennus auttaa kohdistamaan tekemisen oman elämäsi kannalta tärkeisiin asioihin.
  • Valmennuksen avulla opit kiinnittämään huomiota asioiden myönteisiin näkökulmiin.
  • Valmennus autta sinua ymmärtämään tavoitteiden merkityksen omassa elämässäsi.
  • Valmennus auttaa muuttamaan omia haitallisia uskomuksiasi itsellesi hyödylliseen suuntaan.
  • Valmennus antaa sinulle vankan työkalun, joka helpottaa tavoitteisiin pääsemistä.

Miksi juuri Goal Mapping?

Yleisimmät tavoitteidenasettamiskeinot perustuvat pitkälti aivojemme loogisiin toimintoihin, kuten tavoitteiden listaamiseen ja toistamiseen. Goal Mapping -menetelmässä hyödynnetään tämän lisäksi kokonaisvaltaisesti myös aivojen hahmottavia toimintoja: visuaalisuutta ja tunteita. Tunteet vaikuttavat voimakkaasti motivaatioon, ja visuaalisella ulottuvuudella valjastetaan molemmat aivopuoliskot työskentelemään tavoitteiden saavuttamisen tukena. Näin luodaan yhteys alitajuntaan, joka todellisuudessa ohjaa käyttäytymistämme ja valintojamme.

Valmennuksen hinta

Goal Mapping -valmennuksen hinta on 180 e / henkilö. Valmennus on yksilövalmennusta, jonka kesto on 3 h. Voit maksaa valmennuksen käteisellä tai kortilla.

Valmennuspaikka on Tarvasjoella, Kivistöntie 6 a.

Jos olet kiinnostunut Goal Mapping -valmennuksesta, ota yhteys Tarjaan puh. 044-3766033 tai tarja@loistotahti.fi

<<< Takaisin Loistomielivalmennukset pääsivulle

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in