044 376 6033 Sähköposti

Loistoblogistit

Loistotähden blogistit ovat Tarja ja Ami. Ami on Tarjan 22-vuotias tytärpuoli. Tarja kirjoittaa blogia valmentajan näkökulmasta asiaperiaatteella, Ami valoittaa omia kokemuksia ja oivalluksia oman elämäntarinansa kautta.

Ami

Kun minua pyydettiin kirjoittamaan Loistotähden blogia, olin aivan kauhuissani. Et tiedäkään millaista tunnemyllerrystä ja taistelua kävin pitkään itseni kanssa. Minun pitäisi yhtäkkiä jakaa sinulle ne hauraimmat ja raskaimmat kokemukseni, oma elämäntarinani, maailmani ja monet oivallukset päiväkirjoistani. Jaan myös niitä kokemuksia, jotka määrittävät minua ihmisenä nyt ja tulevaisuudessa, sekä vaikuttavat siihen, miten ajattelen asioista nykypäivänä. Tiedän, että altistan itseni jopa arvostelulle, mutta hyvän asian puolesta olen valmis ottamaan sen vastaan. Tahdon antaa kasvot vaikeille asioille, joista ei haluta puhua.

Muutin asumaan yksin 16-vuotiaana ja tästä alkoi suurin alamäkeni. Meno oli todella hurjaa ja opiskelin väärän ammatin. Viimeinen niitti oli työsuhde väärässä työpaikassa, josta laukesi loputon kierre lääkäriltä toiselle, pelko, epätoivo ja pitkät sairaslomat. Melkein vuosi meni täydellisen sumun peitossa. En tunnistanut itseäni, en tiennyt enää kuka minä olin, mikä oli minun tarkoitus tai mitä halusin. Olin tuottanut pettymyksen itselleni ja läheisilleni. Tai siltä se tuntui.

Olen ikuisesti kiitollinen äitipuolelleni Tarjalle, joka lopulta nosti minut pohjalta ja avasi aivan uudenlaisen maailman. Ymmärsin nopeasti ja näin konkreettisesti miten positiivisella ajattelulla ja oikeilla työkaluilla sainkaan paljon ihmeitä aikaan. Nyt näiden 10 kk aikana olen löytänyt uuden tasapainon, elämän ja sain vihdoin itselleni onnellisen lapsuuden. Muutos on ollut huikea ja tuntuu kuin viime vuosien tapahtumia ei olisi koskaan ollutkaan, mutta todellisuudessa ne ovat aina sydämessäni ja voin muistella niitä suurina oppikokemuksina. Olen myös ymmärtänyt, että elämäni on vasta alussa ja siitä tulee upea!

Tiedän, että tämä tulee olemaan myös minulle opettavainen, raskas ja tunnerikas matka, mutta samalla tämä on mahdollisuus auttaa tarinallani muita ihmisiä. Käytän kirjoituksissani ja videoilla otteita päiväkirjoistani, jotka kertovat niistä syvistä vesistä, joissa olen uinut. Näytän miten olen kääntänyt menneet vaikeudet voimavaroiksi. Haluan antaa positiivisuden kautta voimaa ja tukea kaikille, jotka sitä tarvitsevat. Kaikesta voi lopulta selvitä. Vaikka tapahtuisi mitä ja vaikka diagnosoitaisiin mitä, on aina mahdollista nousta. Vaikka se ei tapahtuisi tänään tai kuukauden päästä, tapahtuu se jossain vaiheessa elämää. Sinulla pitää olla vain luja tahto ja usko!

KAIKILLA ON SAMA MAHDOLLISUUS!

Älä häpeä omaa tarinaasi vaan kanna sitä ylpeänä. <3

Tarja

Positiivisuuden voima, tavoitteiden tärkeys ja rentoutumisen merkitys ovat kolme teemaa, jotka ovat minulle äärimmäisen tärkeitä ja rakkaita. Näistä teemoista haluan puhua ihmisille ja näiden teemojen pohjalta kumpuavat myös kaikki valmennukseni ja blogikirjoitukseni.

Olen mielen hyvinvoinnin valmentaja, hypnoosi- ja rentoutusohjaaja, sekä yrittäjä Loistotähdessä. Oma polkuni on positiivisuuden, tavoitteiden ja rentoutumisen täyttämä polku, jossa kaikki tekemäni asiat nivoutuvat mukavasti yhteen.

Etsiytyminen omalle elämänpolulle on tuntunut välillä äärimmäisen kipeältä, jopa ahdistavalta, mutta silti minua on vienyt eteenpäin sisäinen palo auttamiseen, mieletön kiinnostus ihmismielestä, positiivisuuden voimasta, oikeanlaisten tavoitteiden tärkeydestä ja rentoutumisen merkityksestä ihmismieleen ja koko kehoon. Tämä polku on matka kohti unelmaani, olla pidetty ja arvostettu valmentaja joka saa ohjata ihmisiä kohti omaa loistoansa, kohti omaa tähteyttään.

Nautin elämästä ja sen tuomista haasteista. Nautin siitä, kun pystyn auttamaan ihmisiä ajattelemaan elämästä edes hieman myönteisemmin ja toteuttamaan omia unelmiaan. Nautin niistä huikeista asiakkaiden menestystarinoista, joissa olen saanut olla tuuppaajana. Tämä on ihanaa työtä.

 

Tiesitkö, että

  • Tiesitkö 5
    n. 5% meidän ajattelustamme ja toiminnastamme on tietoista ja n. 95 % alitajuista?…

Blogi

Muiden mielipiteiden vietävänä

Päiväkirjamerkintä 27.1.2009 ” Pitäiskö mun alkaa kapinallisemmaks ihmiseks? Sanoisin jyrkästi oman mielipiteeni, vaipuisin omiin maailmoihini eikä kukaan sais musta selvää! Oisinks mä sit cool?” Koko yläasteen…

Lue lisää

Olet itsetuntosi arvoinen

  Huono itsetunto on asia, jonka takia luokseni tullaan usein hypnoosiin. Huonon itsetunnon omaavat selittävät, kuinka he pelkäävät mokaavansa, eivät salli…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in