Life Coaching

Mihin asiaan Life Coaching auttaa?

Life Coaching eli elämäntaitovalmennus on apu muutoksessa, silloin kun sinä kaipaat jonkun ulkopuolisen apua ajatusjumiesi laukaisemiseen.

Valmennus auttaa sinua kirkastamaan elämäsi kipukohtia ja selättämään niitä, vahvistamaan olemassa olevia vahvuuksiasi ja käyttämään niitä paremmin hyödyksi.

Valmennuksen jälkeen mieli on selkeämpi ja elämäsi laadukkaampaa ja tiedät myös, miten voit auttaa itse itseäsi.

Mitä Life Coaching on?

Ensimmäisellä käynnillä autan sinua kartoittamaan, mikä on sellainen asia elämässäsi, jonka kohentumisella saat enemmän hyvää oloa ja iloa elämääsi ja joka vaikuttaa mahdollisimman moneen muuhun asiaan. Autan sinua asettamaan itsellesi tavoitteen, jota kohti sinun on helppo lähteä. Voit myös tulla valmennukseen selkeän oman tavoitteesi kanssa.

Valmennus ei tarjoa sinulle valmiita toimintamalleja, mutta autan valmentajana sinua tutkimaan ja löytämään sinulle sopivia ratkaisuja. Jos huomaan, että tarvitset toisenlaista apua, ohjaan sinut eteenpäin. Life Coaching ei ole terapiaa.

Kysymysten ja erilaisten harjoitusten avulla löydät itse kaipaamiasi vastauksia ja toimintamalleja, teet oivalluksia ja opit ymmärtämään itseäsi paremmin. Sinä itse olet paras määrittelemään mitä haluat ja miten.

Mitä Life Coaching on?

Valmennuskertoja on yleensä yhdestä neljään. Voit saada tarvittavat oivallukset jo yhdellä kerralla, tai haluat ehkä käydä useamman kerran vaikka harvemmin. Tarvittaessa voidaan vahvistaa positiivisia uusia ajatuksia hypnoosilla, jolloin viimeinen käyntikerta voi olla hypnoosikäynti.  Yhden valmennuskerran kesto on 90 min.

Valmennus tapahtuu Liedon Tarvasjoella, osoitteessa Kivistöntie 6a. Valmennus voidaan tehdä myös puhelimitse tai esimerkiksi Skypen tai muun videoyhteyden välityksellä.

Tutustu myös hypnoosiin ja Goal Mappingiin.

Life coaching, 90 min, 110 e, sis. alv 24%

Life coaching, 60 min, 90 e, sis. alv 24% (vain puhelin tai skypevalmennus)

Voit maksaa valmennuksen kortilla tai käteisellä.

Mitä asiakkaani ovat sanoneet?

Elämäni on muuttunut hurjasti jäsentyneemmäksi Tarjan valmennuksessa. Tarja on valmentajana napakka ja luova, eikä huumoria puutu valmennussessioista. Hän johdattaa lempeästi asiakkaan oman alitajunnan maailmaan ja muutos alkaa tapahtua kuin itsestään kun valmennus etenee. Suosittelen lämpimästi Tarjaa, hän on asiansa osaava ja käyttää erilaisia työkaluja erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi.
Kati Hoffström
Olen oppinut Tarjan avulla paljon positiivisemmaksi ja tasapainoisemmaksi. Näen nyt paremmin, kuinka paljon hienoja asioita ympärilläni tapahtuu. Tarjan kanssa on helppo jutella. Elämässä on tapahtunut paljon life coachingin jälkeen. Voin lämpimästi suositella!
Rami Koski
Sait ymmärtämään mitä kaikkea olisikaan mahdollista tehdä, laitoit tutkimaan vaihtoehtoja mitä ei muuten olisi itsekseen tultu listattua. Sait kaikki tunteet pintaan jotka pitivät itseä paikoillaan, ja vielä käsiteltiin ne tunteet! Tuntuu että paino (jonka itse on tehnyt jalkaan) lähti ja voi leijailla ilmapallon tavoin minne vain ja tulla miksi vain! Mietin usein sanojasi, ne antavat voimaa ja rohkeutta. Käytän myös ”tunteet penkkiin” metodia ja se on todella opettavaista. Iltaisin herkku”nälän” ääressä mietin sanojasi ”tarvitsenko tätä todella?” Kiitos! Kaikesta tästä ja ilosta joka virtaa sinusta.
Miia Virkalahti

Varaa itsellesi aika life coachingiin

Soita Tarjalle puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.