044 376 6033 Sähköposti

Lahjakortti

Haluatko antaa sellaisia lahjoja, joilla on syvempää merkitystä?

Mietitkö, millä voisit aidosti ilahduttaa sinulle tärkeää ihmistä: ystävää, puolisoa, omaa nuorta aikuista, vanhenevaa isää tai äitiä, siskoa, veljeä?

Olen paketoinut lahjakortteihin erilaisia valmennuksia, joista voit valita lahjansaajaa parhaiten palvelevan version

1. Henkilökohtainen tavoitevalmennus selkeyttää ajatuksia ja ohjaa valoisampaan tulevaisuuteen. Tämä Goal Mapping -menetelmän opettavan valmennuksen kesto on 3 tuntia. Hinta 149 €. Lue lisää Goal Mappingista. 

2. Rentoutuminen on ihana kokemus! Anna läheisellesi lahjaksi ohjattu, henkilökohtainen rentoutus ja saat varmasti kiitokset takaisin. Hinta 60 e. Kesto 60 min.

3. Avoin lahjakortti on oiva valinta silloin, kun et ole varma mitä palvelua lahjansaaja arvostaa eniten. Silloin lahjakorttiin kirjataan haluamasi summa, jonka lahjansaaja voi käyttää mihin tahansa Loistotähden valmennukseen tai muuhun palveluun, myös verkkokauppaan!

Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lahjakortista ei makseta rahaa takaisin.

Tilaa lahjakorttisi alla olevalla lomakkeella. Kerro viesti -kentässä, minkä lahjakortin kolmesta vaihtoehdosta haluat. Laitamme lahjakortin sinulle postissa laskun kera. Lahjakortti on voimassa kun lasku on maksettu.

Tiesitkö, että

  • Tiesitkö 5
    n. 5% meidän ajattelustamme ja toiminnastamme on tietoista ja n. 95 % alitajuista?…

Blogi

Muiden mielipiteiden vietävänä

Päiväkirjamerkintä 27.1.2009 ” Pitäiskö mun alkaa kapinallisemmaks ihmiseks? Sanoisin jyrkästi oman mielipiteeni, vaipuisin omiin maailmoihini eikä kukaan sais musta selvää! Oisinks mä sit cool?” Koko yläasteen…

Lue lisää

Olet itsetuntosi arvoinen

  Huono itsetunto on asia, jonka takia luokseni tullaan usein hypnoosiin. Huonon itsetunnon omaavat selittävät, kuinka he pelkäävät mokaavansa, eivät salli…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in