044 376 6033 Sähköposti

Lahjakortti

Haluatko antaa sellaisia lahjoja, joilla on syvempää merkitystä?

Mietitkö, millä voisit aidosti ilahduttaa sinulle tärkeää ihmistä: ystävää, puolisoa, omaa nuorta aikuista, vanhenevaa isää tai äitiä, siskoa, veljeä?

Olen paketoinut lahjakortteihin erilaisia valmennuksia, joista voit valita lahjansaajaa parhaiten palvelevan version

1. Henkilökohtainen tavoitevalmennus selkeyttää ajatuksia ja ohjaa valoisampaan tulevaisuuteen. Tämä Goal Mapping -menetelmän opettavan valmennuksen kesto on 3 tuntia. Hinta 149 €. Lue lisää Goal Mappingista. 

2. Rentoutuminen on ihana kokemus! Anna läheisellesi lahjaksi ohjattu, henkilökohtainen rentoutus ja saat varmasti kiitokset takaisin. Hinta 60 e. Kesto 60 min.

3. Avoin lahjakortti on oiva valinta silloin, kun et ole varma mitä palvelua lahjansaaja arvostaa eniten. Silloin lahjakorttiin kirjataan haluamasi summa, jonka lahjansaaja voi käyttää mihin tahansa Loistotähden valmennukseen tai muuhun palveluun, myös verkkokauppaan!

Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä. Lahjakortista ei makseta rahaa takaisin.

Tilaa lahjakorttisi alla olevalla lomakkeella. Kerro viesti -kentässä, minkä lahjakortin kolmesta vaihtoehdosta haluat. Laitamme lahjakortin sinulle postissa laskun kera. Lahjakortti on voimassa kun lasku on maksettu.

Tiesitkö, että

  • tiesitkö 2
    aivoissamme on yli 100 miljardia aivosolua, eli neuronia ja näillä kullakin on keskimäärin 5000 yhteyttä toisiin aivosoluihin?…

Blogi

Avun saantiko helppoa? Osa 1

  Olen viime aikoina törmännyt useampienkin psykiatrien/psykologien tekstihin siitä, miten ihmisten pitäisi lopettaa oman mielenterveytensä hoidattaminen vaihtoehtoisissa hoidoissa ja kääntyä ainoastaan…

Lue lisää

Ota elämästä irti kaikki minkä saat

  Päiväkirjamerkintä 30.8.2008 ”Olin tänään mun ensimmäisessä kolarissa! Oltiin just tultu Caribiasta uimasta ja elokuvista. Isi odotti liikennevaloissa normaalisti, kun vihreä valo…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in