Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Hyväksyn kehoni tuntemukset kehomeditaatio

  19,90  sis. alv

  Kuuntele kehoasi! Hyväksyn kehoni tuntemukset -meditaatio tutustuttaa sinut kehoosi. Meditaation avulla opit hyväksymään kehosi epämiellyttäviä tuntemuksia ja pääset irtautumaan niistä, jopa kivuista. Meditaatio auttaa sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan. Saat lepotauon mielellesi, selkeyttä elämääsi ja unesi laatu paranee.

 • Olen ihminen -tunnemeditaatio

  19,90  sis. alv

  Olen ihminen -tunnemeditaatio on kahdeksan minuutin mittainen meditaatio, jossa ohjaan sinut tunnistamaan omia tunteitasi, hyväksymään ne ja tulemaan niiden kanssa sinuiksi. Sinulla on lupa olla ihminen, joka tuntee kaikenlaisia tunteita, niin negatiivisia kuin positiivisia.

 • Olet luotu selviämään ja onnistumaan

  19,90  sis. alv

  Olet luotu selviämään ja onnistumaan -meditaatio vie sinut matkalle kauas kaikesta ikävästä, huolien ja murheiden ulottumattomiin, jossa on helppo hengittää ja kevyt olla.  Meditaation tarkoitus on, että voit tunnistaa ikävät tunteet mielessäsi ja nousta niiden yläpuolelle, luottaen siihen, että kaikki järjestyy. Samalla tunnet, kuinka raskaiden ajatusten sijaan saat mieleesi tyyneyttä ja rauhallisuutta.