Vihdoinkin savuttomaksi Mielitsemppari

24,90  sis. alv

Vihdoinkin savuttomaksi Mielitsempparista saat tukea, kun tavoittelet tupakoimatonta elämää.  Tämän äänitteen avulla saatat tehdä yhden elämäsi parhaimmista päätöksistä, joka antaa sinulle jälleen vapauden päättää omasta ajankäytöstäsi, ja joka antaa sinulle terveyttä ja rahansäästöä. Äänitettä kuunnellessa huomaat, kuinka savuttomuus tuntuu sinusta koko ajan paremmalta ajatukselta. Anna siis tämän Mielitsempparin auttaa sinua miellyttävästi ja hauskasti savuttomaksi. Sinä pystyt siihen!

 

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Saat Vihoinkin savuttomaksi -Mielitsempparin kolmella erilaisella musiikitaustalla varustettuna. Voit viettää miellyttävän ja rauhallisen hetken tämän Mielitsempparin parissa valitsemalla meditatiivisen musiikkitaustan. Samalla rentoudut, rauhoitut ja selkiytät ajatuksiasi. Muistathan, että rentouttava tausta ei sovellu kuunneltavaksi esimerkiksi ajaessasi autoa.

Jos sen sijaan kaipaat räväkkää menoa ja kunnon kitaran vingutusta, on heavey-tausta sinulle juuri sopiva. Tai trendikäs TDM-tausta, joka vie sinut moderniin musamaailmaan. Näitä Mielitsemppareita voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Vaikkapa työtä tehdessäsi.

Kun kuuntelet äänitettä päivittäin, monta kertaa päivässä, niin huomaat, kuinka savuttomuus tuntuu sinusta koko ajan paremmalta ajatukselta.

Kuuntele tästä maistiaisia erilaisista versioista Vihdoinkin savuttomaksi -Mielitsempparista.

 

Kun olet vihdoin lopettanut, voit siirtyä kuuntelemaan Pysy savuttomana -Mielitsempparia, josta saat positiivista tsemppiä ja intoa pysyä savuttomana koko loppuelämän.

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Mielitsempparit vaikuttavat alitajuntaasi kahdella tavalla:

  1. Ne murtavatmielestäsivanhoja, haitallisia ajatuksiasi ja tapojasi. 
  2. Ne istuttavat uusia, positiivisia ja hyödyllisiä ajatuksia mieleesi ja motivoivat sinua muuttamaan tapojasi.  

Kuuntele Mielitsemppareita monta kertaa päivässä n. parin viikon ajan, silloin saat parhaimman vaikutuksen. Kertakuuntelu ei auta mitään, eikä edes kerran päivässä kuuntelu. Mielemme tarvitsee toistoa, jotta muutos ajatuksissa alkaa toteutumaan. Lue lisää Mielitsemppareista.