Vahvasti itsevarma Mielitsemppari

11,90  sis. alv

Vahvasti itsevarma Mielitsemppari antaa itsevarmuuteesi tehokasta buustia ja vahvuutta. Saatat huomata, kuinka päivä päivältä tunnet itsesi itsevarmemmaksi niissä tilanteissa joihin kaipaa varmuutta. Osaat iloita onnistumisistasi ja olet sinut itsesi kanssa. Se näkyy myös ulospäin. Myönteinen itsevarmuus huokuu olemuksestasi ja tekemisistäsi.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Miltä tuntuisi, jos olisit itsevarma, rohkeasti oma itsesi, uskoisit itseesi, tunnistaisit omat vahvuutesi ja voisit reilusti myöntää myös heikkoutesi? Miltä tuntuisi, jos osaisit suhtautua pettymyksiin oppimiskokemuksina? Jos vastaat, että ”hyvältä tuntuisi”, mutta vielä et hihku, että näinhän se on, niin mitäs jos kokeilisit tätä Vahvasti itsevarma Mielitsempparia ja katsoisit mitä tapahtuu kun kuuntelet tätä säännöllisesti kuukauden ajan.

Kuuntele tästä maistiaisia heavy-taustalla olevasta Vahvasti itsevarma Mielitsempparista.

 

Itsetunnon kohotukseen on olemassa myös Parempi itsetunto Mielitsemppari. Tutustu myös siihen ja valitse itsellesi parempi vaihtoehto, tai vaikka molemmat.

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Mielitsempparit vaikuttavat alitajuntaasi kahdella tavalla:

  1. Ne murtavatmielestäsivanhoja, haitallisia ajatuksiasi ja tapojasi. 
  2. Ne istuttavat uusia, positiivisia ja hyödyllisiä ajatuksia mieleesi ja motivoivat sinua muuttamaan tapojasi.  

Kuuntele Mielitsemppareita monta kertaa päivässä n. parin viikon ajan, silloin saat parhaimman vaikutuksen. Kertakuuntelu ei auta mitään, eikä edes kerran päivässä kuuntelu. Mielemme tarvitsee toistoa, jotta muutos ajatuksissa alkaa toteutumaan. Lue lisää Mielitsemppareista.