Uskallan olla rentoutus

19,90  sis. alv

Uskallan olla -rentoutus auttaa sinua olemaan onnellisempi, avoimempi, rohkeampi, voimakkaampi…juuri sellainen, kuin haluaisit olla. Äänite antaa sinulle uskallusta kehittää itsessäsi sellaisia nykyisiä ominaisuuksia, joissa haluaisit olla parempi. Tai ominaisuuksia, jotka ovat olleet uinumassa vuosia. Ole rohkea. Uskalla olla!

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Moni meistä epäilee itseään ja omia kykyjään. Moni meistä ei uskalla olla sitä mitä haluaisi. Moni haluaisi uskaltaa olla iloinen, onnellinen, oma itsensä, avoin, rohkea ja ties mitä muuta.

Kokeile Uskallan olla rentoutusta kun haluat kehittää omia ominaisuuksiasi, kun haluat uskaltaa olla jotain enemmän. Rentoutus on sekä alkuohjeistuksen kera, että ilman, joten voit pari kertaa pidemmällä alkuohjeistuksella varustetun äänitteen kuunneltuasi siirtyä lyhyempään versioon.

Kuuntele tästä maistiainen Uskallan olla rentoutuksesta.