Ulos ja lenkille Mielitsemppari

18,90  sis. alv

Ulos ja lenkille Mielitsemppari houkuttelee sinut lähtemään Ulos ja lenkille! Äänite antaa sinulle niin houkuttelevia ajatuksia, että saat helposti itsellesi uutta energiaa avata oven ja kirmata ulos. Äänite motivoi sinut kävelylle tai jopa juoksemaan. Lenkkeily kohottaa kuntoa, pitää kehostasi huolta ja auttaa pysymään terveenä. 

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Kokeile Ulos ja lenkille Mielitsempparia kun haluaisit aloittaa kuntoilun, mutta et oikein saa itseäsi liikkeelle. Saatat huomata, kuinka mielesi alkaakin haluamaan entistä enemmän ulos ja lenkille, ja äkkiä huomaat sen olevan viikoittainen ja säännöllinen tapasi.

Kuuntele tästä maistiaisia heavy-taustalla olevasta Ulos ja lenkille Mielitsempparista. 

 

Sekä lattari-taustalla olevasta Ulos ja lenkille Mielitsempparista.

 

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Mielitsempparit vaikuttavat alitajuntaasi kahdella tavalla:

  1. Ne murtavatmielestäsivanhoja, haitallisia ajatuksiasi ja tapojasi. 
  2. Ne istuttavat uusia, positiivisia ja hyödyllisiä ajatuksia mieleesi ja motivoivat sinua muuttamaan tapojasi.  

Kuuntele Mielitsemppareita monta kertaa päivässä n. parin viikon ajan, silloin saat parhaimman vaikutuksen. Kertakuuntelu ei auta mitään, eikä edes kerran päivässä kuuntelu. Mielemme tarvitsee toistoa, jotta muutos ajatuksissa alkaa toteutumaan. Lue lisää Mielitsemppareista.