Terveyttä syömiseen Mielitsemppari

18,90  sis. alv

Terveyttä syömiseen Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta puhtia, kun haluat muuttaa ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan. Tätä Mielitsempparia kuunnellessa alat miettimään mitä suuhusi pistät ja pikkuhiljaa saatat huomata, kuinka terveellinen ruoka on sinulle suuri nautinto. Roskaruoka jää pikkuhiljaa hyvien, terveellistä syömistä voimistavien ajatusten varjoon.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Kun haluat jättää roskaruualle hyvästit, valitse tämä Terveyttä syömiseen Mielitsemppari. Roskaruoka jää pikkuhiljaa hyvien, terveellistä syömistä voimistavien ajatusten varjoon. Saatat huomata, kuinka terveellisestä ruuasta tulee sinulle itsestään selvyys ja kaupassa käydessäsi vietät eniten aikaa hedelmä- ja vihannesosastolla. Pikku hiljaa opit rakastamaan terveellistä ruokaa ja nautit terveellisestä syömisestä.

Keinuvaa lattaripohjaista Terveyttä syömiseen Mielitsempparia voit kuunnella milloin ja missä vaan. Se sopii kuunneltavaksi vaikka silloin kun olet menossa kauppaan, tai miettiessäsi seuraavan päivän ruokalistaa. Voit laittaa sen soimaan kun tiskaat, siivoat tai käyt lenkillä.

Jos sen sijaan haluat rentoutua samalla kun vahvistat ajatuksiasi terveellisestä syömisestä, valitse itsellesi meditatiivisella taustalla oleva Terveyttä syömiseen Mielitsemppari. Rentouttavaa äänitettä kuunnellessasi et voi ajaa autoa.

Kuuntele tästä maistiaisia lattaripohjaisesta Terveyttä syömiseen Mielitsempparista, 

 

sekä meditatiivisella taustalla olevasta Terveyttä Syömiseen Mielitsempparista.

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Mielitsempparit vaikuttavat alitajuntaasi kahdella tavalla:

  1. Ne murtavatmielestäsivanhoja, haitallisia ajatuksiasi ja tapojasi. 
  2. Ne istuttavat uusia, positiivisia ja hyödyllisiä ajatuksia mieleesi ja motivoivat sinua muuttamaan tapojasi.  

Kuuntele Mielitsemppareita monta kertaa päivässä n. parin viikon ajan, silloin saat parhaimman vaikutuksen. Kertakuuntelu ei auta mitään, eikä edes kerran päivässä kuuntelu. Mielemme tarvitsee toistoa, jotta muutos ajatuksissa alkaa toteutumaan. Lue lisää Mielitsemppareista.