21,90  sis alv 24%

Maistuvatko pizzat, hampurilaiset ja muu roskaruokaa liikaa? Ovatko kasvikset mielestäsi kanin ruokaa? Ei hätää, Terveyttä syömiseen Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta puhtia syömiseen keskittämällä ajatuksesi terveelliseen ruokaan. Tätä Mielitsempparia kuunnellessa alat miettimään mitä suuhusi pistät ja pikkuhiljaa saatat huomata, kuinka terveellinen ruoka on sinulle suuri nautinto.

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiaisia lattaripohjaisesta Terveyttä syömiseen Mielitsempparista, 

 

sekä meditatiivisella taustalla olevasta Terveyttä Syömiseen Mielitsempparista.

 

Keinuvaa lattaripohjaista Terveyttä syömiseen Mielitsempparia milloin ja missä vaan. Se sopii kuunneltavaksi vaikka silloin kun olet menossa kauppaan, tai miettiessäsi seuraavan päivän ruokalistaa. Voit laittaa sen soimaan kun tiskaat, siivoat tai käyt lenkillä.

Jos sen sijaan haluat rentoutua samalla kun vahvistat ajatuksiasi terveellisestä syömisestä, valitse itsellesi meditatiivisella taustalla oleva Terveyttä syömiseen Mielitsemppari. Rentouttavaa äänitettä kuunnellessasi et voi ajaa autoa.

Kokeile Terveyttä syömiseen Mielitsempparia kun haluat muuttaa ruokavaliotasi terveellisempään suuntaan. Roskaruoka jää pikkuhiljaa hyvien, terveellistä syömistä voimistavien ajatusten varjoon. Saatat huomata, kuinka terveellisestä ruuasta tulee sinulle itsestään selvyys ja kaupassa käydessäsi vietät eniten aikaa hedelmä- ja vihannesosastolla. Pikku hiljaa opit rakastamaan terveellistä ruokaa ja nautit terveellisestä syömisestä.