Saunassa rentoutus

19,90  sis alv 24%

Miltä tuntuu saunan löyly? Miltä hikinorot ihollasi? Saunassa ollaan kirjaimellisesti saunassa, mutta mielikuvissa. Saunassa-rentoutus voi myös syventää todellisia saunomiskokemuksia – nautit niistä kaikilla aisteilla. Äänessä Sauna-rentoutuksen kirjoittaja rentoutus- ja liikunnanohjaaja Henna Tuutti.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

Loistorentoutukset ovat eri mittaisia rentoutuksia, jotka auttavat sinua jaksamaan arjen keskellä paremmin. Loistorentoutuksista löydät hyvin monenlaisia rentoutuksia, lyhyistä pitkiin ja perinteisistä vähän erikoisempiin.

Kuuntele maistiainen Saunassa-rentoutuksesta. 

 

Saunassa-rentoutus kestää n. 19 minuuttia. Se on mielikuvarentoutus, joka haastaa luovuuden käyttöösi. Mielikuvan voit ajoittaa menneeseen, nykyiseen tai tulevaan aikaan. Voit tietoisesti visualisoida tai antaa mielikuvien tulla kuin itsestään. Voit myös vain rentoutua. Nauti mielikuvittelun taidoistasi ja anna sen kehittyä. Saunassa-rentoutus voi myös syventää todellisia saunomiskokemuksia – nautit niistä kaikilla aisteilla.