Saunassa rentoutus

19,90  sis. alv

Saunassa -rentoutus vie sinut saunan lämpöön ja tunnelmaan. Rentoudut saunan mielikuvien avulla. Ajatuksesi rauhoittuvat ja annat niille tilaa. Keskityt hetkeen ja huomioit tunteitasi. Voit antaa aivosi kehittää vapaasti mielikuvia tai vain keskittyä rentoutumiseen. Saunarentoutuksen avulla voit myös syventää todellisia saunomiskokemuksia, jolloin nautit saunomisesta kaikilla aisteilla.

 

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Millainen on mielikuvasi saunasta? Tunne, muisto, tuoksu, ääni vai jotain muuta? Keskitytkö saunassa aistimaan, miltä saunan löyly tuntuu? Miltä tuntuvat hikinorot ihollasi? Millaisena sauna ottaa sinut vastaan? Tämän äänitteen avulla rentoudut saunan mielikuvien avulla. 

Saunassa-rentoutus on mielikuvarentoutus, joka haastaa luovuuden käyttöösi. Mielikuvan voit ajoittaa menneeseen, nykyiseen tai tulevaan aikaan. Voit tietoisesti visualisoida tai antaa mielikuvien tulla kuin itsestään. Nauti mielikuvittelun taidoistasi ja anna sen kehittyä. Voit myös vain rentoutua. Saunassa-rentoutus voi myös syventää todellisia saunomiskokemuksia – nautit niistä kaikilla aisteilla.

Saunassa-rentoutus kestää n. 19 minuuttia. Äänessä Sauna-rentoutuksen kirjoittaja, rentoutus- ja liikunnanohjaaja Henna Tuutti.

Kuuntele maistiainen Saunassa-rentoutuksesta. 

 

Loistopuodin rentoutukset ovat eri mittaisia rentoutuksia, jotka auttavat sinua jaksamaan arjen keskellä paremmin. Rentoutuksia on hyvin monenlaisia, lyhyistä pitkiin ja perinteisistä vähän erikoisempiin.