Rentoutuminen hetkessä

19,90  sis. alv

Havainnoi omaa kehoa ja sen tuntemuksia.  Anna sitten rauhallisten mielikuvien ja sanojen viedä sinut miellyttävään ja syvään rentouteen. Rentoutuminen hetkessä -rentoutuksen myötä saat rentoutumisesta nautinnollisen kokemuksen, jolla voit helliä itseäsi silloin kun tunnet itsesi väsyneeksi ja voimattomaksi. Olet äänitteen kuunneltuasi virkeämpi ja toimeliaampi.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Rentoutuminen hetkessä alkaa mieltä rauhoittavalla ja keskittymiskykyä harjoittavalla läsnäoloharjoituksella. Tämä auttaa myös havainnoimaan omaa kehoa ja sen tuntemuksia.

Harjoitus jatkuu suggestiorentoutuksena. Sanat, rauhallinen musiikki ja mielikuvat auttavat luomaan rauhallisen ja vapaan rentoutumistilan. Harjoite opettaa myös luomaan oman ”mielipaikan”. Tätä tekniikkaa opetetaan ja käytetään monissa stressaavissa tilanteissa hillitsemään haitallisen stressin vaikutuksia toimintaan, esim. paniikkihäiriötilanteissa. Mielipaikan luominen on myös toimiva tapa nukahtamisongelmista kärsiville.

Sisällöltään rentoutusharjoitus on myös informatiivinen auttaen ymmärtämään rentoutumista ja sen vaikutusmekanismeja. Tämä tapahtuu myös tiedostamatta. Harjoitteen hyvinvointisuggestiot sopivat kaikkiin elämän vaiheisiin.

Harjoituksen voi lopettaa hiljaisen hetken alkaessa ennen virkistymisosiota, jos haluat vaikka nukahtaa.

Äänessä Rentoutuminen hetkessä -rentoutuksen kirjoittaja rentoutus- ja liikunnanohjaaja Henna Tuutti.

Kuuntele maistiainen Rentoutuminen hetkessä – rentoutuksesta. 

 

Loistopuodin rentoutukset ovat eri mittaisia ja eri tarpeisiin tehtyjä rentoutuksia, joita voit kuunnella silloin, kun haluat tietoisesti rentoutua.