Rakkaudella keholle Mielitsemppari

11,90  sis. alv

Rakkaudella keholle Mielitsempparin avulla tunnet sisäisen kauneutesi ja huomaat, kuinka se säteilee sinulle myös ulkoista kauneutta! Olet tärkeä, arvokas ja ainutlaatuinen juuri sellaisena kuin olet. Haluat pitää kehostasi huolta sekä viihdyt kehossasi, joka on kaikki nämä vuodet pitänyt sinusta huolta.  Äänite käynnistää sinussa positiivisen ajatusten virran ja huomaat, kuinka pian kannat kehoasi rakkaudella ja ylpeydellä.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Vatsamakkarat pullottavat, raskausarpia vatsassa, liian pienet tai isot tissit, selluliittia reisissä ja pakaroissa, liian iso suu, pienet silmät… Saatat inhota koko kroppaasi tai ainakin osaa siitä ja jos ei aina niin ainakin silloin tällöin. Kuulostaako tutulta? Meillä kaikilla on niitä hetkiä, jolloin haluaisimme kuulla, että olen ainutlaatuinen sellaisena kuin olen. Tämä Mielitsemppari muokkaa ajatuksiasi omasta kehosta, niin, että voit todeta itsellesi lopulta: Rakastan kehoani juuri sellaisena kuin luoja on sen luonut.

Voit viettää miellyttävän ja rauhallisen hetken tämän meditatiivisen Mielitsempparin parissa. Samalla rentoudut, rauhoitut ja selkiytät ajatuksiasi. Muistathan, että rentouttava tausta ei sovellu kuunneltavaksi esimerkiksi ajaessasi autoa.

Kuuntele tästä maistiainen Rakkaudella keholle Mielitsempparista. 

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Mielitsempparit vaikuttavat alitajuntaasi kahdella tavalla:

  1. Ne murtavatmielestäsivanhoja, haitallisia ajatuksiasi ja tapojasi. 
  2. Ne istuttavat uusia, positiivisia ja hyödyllisiä ajatuksia mieleesi ja motivoivat sinua muuttamaan tapojasi.  

Kuuntele Mielitsemppareita monta kertaa päivässä n. parin viikon ajan, silloin saat parhaimman vaikutuksen. Kertakuuntelu ei auta mitään, eikä edes kerran päivässä kuuntelu. Mielemme tarvitsee toistoa, jotta muutos ajatuksissa alkaa toteutumaan. Lue lisää Mielitsemppareista.