Rakkaudella keholle Mielitsemppari

17,90  sis alv 24%

Vatsamakkarat pullottavat, raskausarpia vatsassa, liian pienet tai isot tissit, selluliittia reisissä ja pakaroissa, liian iso suu, pienet silmät… Saatat inhota koko kroppaasi tai ainakin osaa siitä ja jos ei aina niin ainakin silloin tällöin. Kuulostaako tutulta? Meillä kaikilla on niitä hetkiä, jolloin haluaisimme kuulla, että olen ainutlaatuinen sellaisena kuin olen. Tämä Mielitsemppari on tarkoitettu muokkaamaan ajatuksiasi omasta kehosta, niin, että voit todeta itsellesi lopulta: Rakastan kehoani juuri sellaisena kuin luoja on sen luonut.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiainen Rakkaudella keholle Mielitsempparista. 

 

Kokeile Rakkaudella keholle Mielitsempparia, kun haluat ajatella kehostasi parempia ajatuksia ja uskoa että olet tärkeä ja arvokas ja että olet ainutlaatuinen sellaisena kuin olet. Mielitsemppari käynnistää sinussa positiivisten ajatusten virran, jonka avulla tunnet sisäisen kauneutesi ja huomaat kuinka se säteilee sinulle myös ulkoista kauneutta. Huomaat, kuinka pian kannat kehoasi rakkaudella ja ylpeydellä.

Voit viettää miellyttävän ja rauhallisen hetken tämän meditatiivisen Mielitsempparin parissa. Samalla rentoudut, rauhoitut ja selkiytät ajatuksiasi. Muistathan, että rentouttava tausta ei sovellu kuunneltavaksi esimerkiksi ajaessasi autoa.