24,90  sis alv 24%

Haluatko pysyä irti tupakasta? Olet jo päättänyt lopettaa tupakanpolton, mutta päätöksen takana pysyminen tuntuu vaikealta. Mietit apuvälineitä, jotka auttaisivat sinua päätöksessäsi. Tässä on yksi loistava kokeilemisen arvoinen vaihtoehto! Pysy irti tupakasta Mielitsemppari tukee sinua päätöksessäsi pysymään irti tupakasta. Rauhallisen ja rentouttavan meditatiivisen musiikin, energisoivan heavyn  tai keinuvan lattarin tahdissa irtautuminen tupakasta lopullisesti on hauskaa.

LUE TÄMÄ ENSIN! Äänitteet ovat joko ladattavissa tai suoraan striimattavissa tuotesivuilta heti ostettuasi äänitteen. Löydät ostamasi äänitteet sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen. Saat ostoksesta myös sähköpostia, mutta se on vain kuitti ostoksestasi.

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiaisia erilaisista versioista Pysy savuttomana Mielitsemppareista.

 

Pysy savuttomana Mielitsempparin antaa sinulle tukea tupakanpolton lopettamisessa. Kuuntele tätä päivittäin monta kertaa päivässä ja huomaat, kuinka savuttomuus alkaa tuntua täysin luonnolliselta. Kun olet lopettamispäätöksen tehnyt, kokeile millaisia tuloksia sinä saat tämän Mielitsempparin avulla. Auttaako se sinut miellyttävästi ja hauskasti eroon tupakasta? Toivottavasti lopullisesti 🙂

Voit viettää miellyttävän ja rauhallisen hetken tämän Mielitsempparin parissa valitsemalla meditatiivisen musiikkitaustan. Samalla rentoudut, rauhoitut ja selkiytät ajatuksiasi. Muistathan, että rentouttava tausta ei sovellu kuunneltavaksi esimerkiksi ajaessasi autoa.

Jos sen sijaan kaipaat räväkkää menoa ja kunnon kitaran vingutusta, on heavey-tausta sinulle juuri sopiva. Tai kepeää keinuntaa, jolloin lattaritausta on sinulle oivallinen. Näitä Mielitsemppareita voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Vaikkapa työtä tehdessäsi.