Pysy savuttomana Mielitsemppari

24,90  sis. alv

Olet tehnyt upean päätöksen savuttomasta elämästä! Pysy savuttomana Mielitsemppari tukee sinua tupakanpolton lopettamisessa. Sinun valintasi on savuttomuus. Voit paremmin ja olet terveempi. Tuoksut hyvältä, hengityksesi on raikkaampi ja sinun on helpompi hengittää. Savuttomuus alkaa tuntua sinusta luonnolliselta. Pääset lopullisesti savuttomaksi miellyttävästi ja rennosti.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Pysy savuttomana Mielitsempparin antaa sinulle tukea, kun olet jo lopettanut tupakanpolton. Kuuntele tätä päivittäin monta kertaa päivässä ja huomaat, kuinka savuttomuus tuntuu päivä päivältä yhä luonnollisemmalta. Tämä Mielitsemppari auttaa sinua olemaan tupakoimaton – lopullisesti.

Voit viettää miellyttävän ja rauhallisen hetken tämän Mielitsempparin parissa valitsemalla meditatiivisen musiikkitaustan. Samalla rentoudut, rauhoitut ja selkiytät ajatuksiasi. Muistathan, että rentouttava tausta ei sovellu kuunneltavaksi esimerkiksi ajaessasi autoa.

Jos sen sijaan kaipaat räväkkää menoa ja kunnon kitaran vingutusta, on heavey-tausta sinulle juuri sopiva. Tai kepeää keinuntaa, jolloin lattaritausta on sinulle oivallinen. Näitä Mielitsemppareita voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Vaikkapa työtä tehdessäsi.

Kuuntele tästä maistiaisia erilaisista versioista Pysy savuttomana Mielitsemppareista.

 

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Mielitsempparit vaikuttavat alitajuntaasi kahdella tavalla:

  1. Ne murtavatmielestäsivanhoja, haitallisia ajatuksiasi ja tapojasi. 
  2. Ne istuttavat uusia, positiivisia ja hyödyllisiä ajatuksia mieleesi ja motivoivat sinua muuttamaan tapojasi.  

Kuuntele Mielitsemppareita monta kertaa päivässä n. parin viikon ajan, silloin saat parhaimman vaikutuksen. Kertakuuntelu ei auta mitään, eikä edes kerran päivässä kuuntelu. Mielemme tarvitsee toistoa, jotta muutos ajatuksissa alkaa toteutumaan. Lue lisää Mielitsemppareista.