Parempi itsetunto Mielitsemppari

24,90  sis. alv

Parempi itsetunto Mielitsempparin avulla opit olemaan rohkeasti oma itsesi ja ajattelemaan itsestäsi paljon hyviä asioita. Teet asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja tekevät sinusta onnellisen. Uskot itseesi ja ajatuksesi virtaavat positiivisesti. Tämä Mielitsemppari käynnistää sinussa positiivisten ajatusten virran, jonka avulla tunnet olevasi uljas kuin leijona ja tiedät pystyväsi mihin vaan. Olet hetki hetkeltä itsevarmempi.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Itsetunto hukassa? Sinusta tuntuu ettei sinusta ole mihinkään? Kuulostaako tutulta? Meillä kaikilla on niitä hetkiä, jolloin itsetunto kaipaa lempeää potkua takalistoon. Silloin kannattaa buustata omia ajatuksiaan positiivisilla lauseille ja uskomuksilla. 

Voit viettää miellyttävän ja rauhallisen hetken tämän Parempi itsetunto Mielitsempparin parissa valitsemalla meditatiivisen musiikkitaustan. Samalla rentoudut, rauhoitut ja selkiytät ajatuksiasi. Muistathan, että rentouttava tausta ei sovellu kuunneltavaksi esimerkiksi ajaessasi autoa.

Jos sen sijaan kaipaat räväkkää menoa ja kunnon kitaran vingutusta, on heavey-tausta juuri sopiva sinulle. Tai haluat keinuvan latinorytmin täydentämään kuuntelukokemustasi. Valitse silloin lattari-tausta. Näitä Mielitsempparia voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Vaikkapa työtä tehdessäsi.

Kuuntele tästä maistiaisia erilaisista versioista Parempi itsetunto Mielitsemppareista.

 

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Mielitsempparit vaikuttavat alitajuntaasi kahdella tavalla:

  1. Ne murtavatmielestäsivanhoja, haitallisia ajatuksiasi ja tapojasi. 
  2. Ne istuttavat uusia, positiivisia ja hyödyllisiä ajatuksia mieleesi ja motivoivat sinua muuttamaan tapojasi.  

Kuuntele Mielitsemppareita monta kertaa päivässä n. parin viikon ajan, silloin saat parhaimman vaikutuksen. Kertakuuntelu ei auta mitään, eikä edes kerran päivässä kuuntelu. Mielemme tarvitsee toistoa, jotta muutos ajatuksissa alkaa toteutumaan. Lue lisää Mielitsemppareista.