Parempi itsetunto Mielitsemppari

24,90  sis alv 24%

Itsetunto hukassa. Sinusta tuntuu ettei sinusta ole mihinkään. Kuulostaako tutulta? Meillä kaikilla on niitä hetkiä, jolloin itsetunto kaipaa lempeää potkua takalistoon. Parempi itsetunto Mielitsempparin avulla huomaat pian ajattelevasi itsestäsi paljon hyviä asioita. Voit olla rohkeasti oma itsesi ja huomaat tekeväsi asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja tekevät sinusta onnellisen.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiaisia erilaisista versioista Parempi itsetunto Mielitsemppareista.

 

Kokeile Parempi itsetunto Mielitsempparia, kun haluat ajatella itsestäsi parempia ajatuksia ja uskoa itseesi. Mielitsemppari käynnistää sinussa positiivisten ajatusten virran, jonka avulla tunnet olevasi uljas kuin leijona ja tiedät pystyväsi mihin vaan. Huomaat olevasi päivä päivältä itsevarmempi.

Voit viettää miellyttävän ja rauhallisen hetken tämän Parempi itsetunto Mielitsempparin parissa valitsemalla meditatiivisen musiikkitaustan. Samalla rentoudut, rauhoitut ja selkiytät ajatuksiasi. Muistathan, että rentouttava tausta ei sovellu kuunneltavaksi esimerkiksi ajaessasi autoa.

Jos sen sijaan kaipaat räväkkää menoa ja kunnon kitaran vingutusta, on heavey-tausta juuri sopiva sinulle. Tai haluat keinuvan latinorytmin täydentämään kuuntelukokemustasi. Valitse silloin lattari-tausta. Näitä Mielitsempparia voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Vaikkapa työtä tehdessäsi.