On hyvä olla rentoutus

19,90  sis. alv

Ota hetki aikaa itselle. On hyvä olla -rentoutuksen avulla helpotat stressiä, ajatukset selkeytyvät ja saat lisää energiaa. Keho ja mieli tasapainottuvat. Itsetunto ja voimavarat vahvistuvat ja suhtaudut asioihin myönteisemmin. Keho voimaantuu, mieli virkistyy ja olet läsnä tässä hetkessä. On hyvä, rento ja turvallinen olla. Nauti rentouden tilasta.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

On hyvä olla -rentoutus kestää n. 12 minuuttia. Saat äänitteen kahtena eri versiona: alkuinfon kera ja ilman alkuinfoa. Kuuntele ensin äänite alkuinfon kanssa, jossa annan ohjeita äänitteen kuunteluun. Jatkossa voit kuunnella äänitettä ilman alkuinfoa, jolloin se alkaa suoraan rentoutuksesta. Äänessä Tarja Kupias.

Loistotähden rentoutukset ovat eri mittaisia ja eri tarpeisiin tehtyjä. Ne auttavat sinua jaksamaan arjen keskellä paremmin. Tämä On hyvä olla -rentoutus on perusrentoutus, jossa voit keskittyä vain omaan hyvään oloosi.

Kuuntele tästä maistiainen On hyvä olla -rentoutuksesta.