Olet luotu selviämään ja onnistumaan

19,90  sis. alv

Olet luotu selviämään ja onnistumaan -meditaatio vie sinut matkalle kauas kaikesta ikävästä, huolien ja murheiden ulottumattomiin, jossa on helppo hengittää ja kevyt olla.  Meditaation tarkoitus on, että voit tunnistaa ikävät tunteet mielessäsi ja nousta niiden yläpuolelle, luottaen siihen, että kaikki järjestyy. Samalla tunnet, kuinka raskaiden ajatusten sijaan saat mieleesi tyyneyttä ja rauhallisuutta.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Olet luotu selviämään ja onnistumaan -meditaation avulla löydät piilossa olevat voimat itsestäsi ja saat tuntea, että olet selviytyjä. Saat myös lisää luottamusta sekä itseesi, että elämääsi. Samalla tunnistat omat voimasi ja kykysi, joiden avulla selviät vaikeimmastakin vastoinkäymisestä selviytyjänä ja onnistujana.

Kuuntele tästä maistiainen Olet luotu selviämään ja onnistumaan -meditaatiosta.

Meditaation kesto on n. 13 minuuttia. Säännöllisesti kuunneltuna se auttaa selkiyttämään elämääsi. Äänessä Tarja Kupias.