19,90  sis alv 24%

Miltä tuntuisi olla sinut kaikkien sisältäsi nousevien tunteiden kanssa? Miltä tuntuisi, jos antaisit itsesi olla ihminen kaikkien tunteiden keskellä? Tämän Olen ihminen -tunnemeditaation kanssa voit harjoitella tulemaan sinuksi tunteittesi kanssa.

Kuvaus

Olen ihminen -tunnemeditaatio on kahdeksan minuutin mittainen meditaatio, jossa ohjaan sinut tunnistamaan omia tunteitasi, hyväksymään ne ja tulemaan niiden kanssa sinuiksi. Sinulla on lupa olla ihminen, joka tuntee kaikenlaisia tunteita, niin negatiivisia kuin positiivisia.

“Salli juuri nyt sen tunteen kulkea lävitsesi, joka nousee sisältäsi luonnollisesti, pakottamatta, estämättä sitä millään tavoin. Koe tunne juuri sellaisena kuin se nousee sisältäsi, oli se mikä tunne tahansa. Voi myös olla, että tunteesi vaihtelevat. Anna niiden vaihdella, mutta koe ne juuri sellaisina kuin ne tulevat, yrittämättä vaihtaa mitään tunnetta toiseksi. Jos se vaihtuu itsestään, anna sen vaihtua. Oli tunne mikä tahansa, hyväksy se, koe se, sellaisena kuin se on. Anna itsellesi lupa olla ihminen, joka kokee kaikenlaisia tunteita.”

Kuuntele tästä maistiainen tästä meditaatiosta.