Nukun unirentoutus

19,90  sis. alv

Unirentoutus haastaa sinut nukkumaan! Jätä uniongelmat taakse ja tuudittaudu miellyttävään rentoutustilaan, jossa nukahtaminen helpottuu. Kuuntele unirentoutus sängyssä, kun olet valmis nukkumaan. Sinulle tulee halu levätä ja rauhoittua. Sinut valtaa lämmin levollisuuden tunne ja vaivut helpommin suloiseen uneen.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Kokeile Nukun Unirentoutusta kun haluat nukahtaa miellyttävästi ja haluat nukkua hyvin koko yön. Saat äänitteen tunnin mittaisena äänitteenä, johon voit nukahtaa. Kuuntele tätä siis sängyssä, silloin kun olet valmis nukkumaan. Voit käyttää tätä äänitettä myös lasten nukuttamiseen.

Kuuntele tästä maistiaisia Nukun Unirentoutuksesta.

 

Uniäänitteet ovat joko 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, tai perinteisen rentoutuksen muotoon rakennettuja pidempiä äänitteitä, jotka sisältävät uneen ja nukkumiseen suotuisasti liittyviä ajatuksia ja lauseita, eli suggestioita.