Nukun unirentoutus

19,90  sis alv 24%

Tiesitkö, että uniongelmista kärsii lähes jokainen jossain vaiheessa elämäänsä? Tähän haasteeseen on tehty Nukun Unirentoutus, jonka tarkoituksena on tuudittaa sinut suloiseen rentoutustilaan, jossa nukahtaminen helpottuu. Tämä unirentoutus on tarkoitettu kuunneltavaksi sängyssä, silloin kun olet valmis nukkumaan. Voit kuunnella myös saman äänitteen puhelimitse numerosta 02-4847048 normaalin puhelinmaksun hinnalla.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

Kokeile Nukun Unirentoutusta kun haluat nukahtaa miellyttävästi ja haluat nukkua hyvin koko yön. Saat äänitteen kahtena versiona, alkuohjeistuksen kera ja ilman alkuohjeistusta jopa tunnin mittaisena äänitteenä, johon voit nukahtaa.

Kuuntele tätä siis sängyssä, silloin kun olet valmis nukkumaan. Voit käyttää tätä äänitettä myös lasten nukuttamiseen.

Kuuntele tästä maistiaisia Nukun Unirentoutuksesta.

 

Uniäänitteet ovat joko 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, tai perinteisen rentoutuksen muotoon rakennettuja pidempiä äänitteitä, jotka sisältävät uneen ja nukkumiseen suotuisasti liittyviä ajatuksia ja lauseita, eli suggestioita.