Nukun hyvää unta Unimusiikki

24,90  sis alv 24%

Eikö uni tule? Mitäs jos kokeilisit tätä Nukun hyvää unta Unimusiikkia ja antaisit tuutulaulun tuudittaa itsesi uneen? 10 minuutin mittainen unilaulu on tehty yksitoikkoisen unettavaksi, mutta silti miellyttäväksi kuunnella. Sanoma on “Nukun hyvää unta, nukun koko yön, kehoni on rento, nukun koko yön”. Yksinkertaista ja toimivaa.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

Kokeile Nukun hyvää unta Unimusiikkia kun haluat nukahtaa miellyttävästi ja saada unen päästä helposti kiinni. Tämä laulun muotoon tehty Unimusiikkiäänite toimii kehtolaulun tavoin ja tuudittaa sinut mukavasti uneen. Kuuntele tätä siis sängyssä, silloin kun olet valmis nukkumaan. Voit käyttää tätä myös lasten nukuttamiseen.

Tämän unettavan laulun laulaa Ami Kotilainen. Taustan on tehnyt Axel Liljeblad.

Kuuntele tästä maistiaisia Nukun hyvää unta Unilaulusta.

Uniäänitteet ovat joko 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, tai perinteisen rentoutuksen muotoon rakennettuja pidempiä äänitteitä, jotka sisältävät uneen ja nukkumiseen suotuisasti liittyviä ajatuksia ja lauseita, eli suggestioita. Lue lisää uniäänitteistä.