Naurattava elämä kirja

25,00  sis. alv

Uutuuskirja kertoo kiehtovasti naurun tärkeydestä ja sen eheyttävästä voimasta! Tarja Kupiaksen ja Laura Koverskoin laajaan tutkimus- ja haastatteluaineistoon pohjautuva Naurattava elämä –kirja tarkastelee naurun merkitystä eri konteksteissa ja rohkaisee ihmisiä nauramaan hyväntahtoista naurua aina kun naurattaa. Kirjassa vuorottelevat tieto, nauruharjoitukset, haastatteluosiot sekä kirjaa kehystävä kertomus, joka opettaa löytämään uudelleen kadotetun nauramisen taidon. Kirja on loistava lahjakirja tai kepeää kesälukemista!

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Nauru on supervoima. Se rentouttaa tunnelman, luo yhteisöllisyyttä, haihduttaa huolet pois ja edistää terveyttä.

”Nauran pitkin päivää, jos vain mahdollista, sillä se tekee hyvää.” -Erkki Laimio

Kirjassa tarkastellaan naurua monipuolisesti eri näkökulmista. Nauru on voimavara, joka edistää niin henkistä kuin fyysistä terveyttä ja hyvinvointia. Tämän lisäksi nauru auttaa jaksamaan vaikeina aikoina ja se vahvistaa sosiaalisia siteitämme muiden ihmisten kanssa.

”Nauru merkitsee monille ihmisille energistä ja vapautunutta oloa. Toisille se puolestaan merkitsee parannusta stressinsietokykyyn tai tapaa purkaa paineita. Se voi olla myös apukeino kohdata vaikeita tunteita.”

Naurattava elämä kertoo mukaansa tempaavasti siitä, millainen merkitys naurulla on kulttuurissamme, sekä siitä, miten nauruun on suhtauduttu eri aikoina. Kirjoittajat murtavat myyttejä ja vanhentuneita käsityksiä, jotka ovat vallinneet pitkään naurukulttuurissamme.

Kirjaan on haastateltu 22 tähtivierasta, joiden joukkoon lukeutuvat muun muassa tanssilegenda Aira Samulin, iskelmälaulaja Arja Koriseva, oopperalaulaja Johanna Rusanen sekä toimittaja Kaj Kunnas. He kertovat yhdessä muiden haastateltujen kanssa siitä, mitä nauru heille merkitsee.

”Naurun tuottama ilo ja vapautuminen moninkertaistuu, kun sen voi jakaa ja näkee, kuinka ystävä myös voimaantuu.” – Satu Pesola

Jos et ole vielä tutustunut kirjan sisältöön, niin käy sivustolla naurattavaelama.fi.

Käy myös tutustumassa Naurattava elämä Youtube-kanavaan, sekä Naurattava elämä Facebook-sivustoon.

Lisätiedot

Paino 0,3 kg
Mitat 21 × 18 × 1,5 cm