Lisää energiaa Mielitsemppari

17,90  sis alv 24%

Ovatko energiasi hukassa? Ei hätää, Lisää energiaa Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta puhtia päivääsi ja piristää tekemisiäsi. Pistä heavy pauhaamaan ja energisoidu!

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiaisia erilaisista versioista Lisää energiaa Mielitsemppareista.

Kokeile Lisää energiaa Mielitsempparia, kun haluat saada uutta puhtia päivääsi. Voit yllättyä, kuinka sinun on helpompi tarttua asioihin ja energiasi riittää kaikenlaiseen tekemiseen ja tartut ilolla uusiin haasteisiin.

Tätä räväkkää heavy-taustaista Mielitsempparia voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Vaikkapa työtä tehdessäsi. Ei muuta kuin luurit korville ja Lisää energiaa Mielitsemppari soimaan.