Lisää energiaa Mielitsemppari

11,90  sis. alv

Lisää energiaa Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta vauhtia päivääsi ja piristää tekemisiäsi. Aloitat päiväsi innolla, tunnet itsesi energiseksi ja saat enemmän aikaan. Sinun on helppo aloittaa asioita ja keskityt niihin paremmin.  Yllätyt, kuinka tartut ilolla uusiin haasteisiin. Pistä heavy pauhaamaan ja energisoidu!

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Kokeile Lisää energiaa Mielitsempparia, kun haluat saada uutta puhtia päivääsi. Voit yllättyä, kuinka sinun on helpompi tarttua asioihin ja energiasi riittää kaikenlaiseen tekemiseen ja tartut ilolla uusiin haasteisiin.

Tätä räväkkää heavy-taustaista Mielitsempparia voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Vaikkapa työtä tehdessäsi. Ei muuta kuin luurit korville ja Lisää energiaa Mielitsemppari soimaan.

Kuuntele tästä maistiainen Lisää energiaa Mielitsempparista.

 

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Mielitsempparit vaikuttavat alitajuntaasi kahdella tavalla:

  1. Ne murtavatmielestäsivanhoja, haitallisia ajatuksiasi ja tapojasi. 
  2. Ne istuttavat uusia, positiivisia ja hyödyllisiä ajatuksia mieleesi ja motivoivat sinua muuttamaan tapojasi.  

Kuuntele Mielitsemppareita monta kertaa päivässä n. parin viikon ajan, silloin saat parhaimman vaikutuksen. Kertakuuntelu ei auta mitään, eikä edes kerran päivässä kuuntelu. Mielemme tarvitsee toistoa, jotta muutos ajatuksissa alkaa toteutumaan. Lue lisää Mielitsemppareista.