Intoa siivoamiseen Mielitsemppari

18,90  sis. alv

Intoa siivoamiseen Mielitsemppari antaa sinulle aivan uutta puhtia siivoukseen. Imurointi, vessan siivoaminen ja jopa ikkunoiden peseminen voi tuntua mukavalta! Äänitettä kuunnellessa siivous käy kuin tanssi! Keinuta lanteitasi lattarimusiikin ja räväkän heavytaustan mukana, niin johan alkaa tulla puhdasta jälkeä 😊 Ei muuta kuin luurit korville, Mielitsemppari soimaan ja nauttimaan siivouksesta.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Saat Intoa siivoamiseen Mielitsempparin kahdella erilaisella musiikitaustalla varustettuna. Anna lattarin keinuttaa lanteitasi tai jos kaipaat räväkkää menoa ja kunnon kitaran vingutusta, on heavey-tausta sinulle juuri sopiva. Näitä Mielitsemppareita voit kuunnella ihan missä ja milloin vaan. Kuuntele niitä, kun mietit siivoamista, mutta sinua ei siivoaminen huvita, tai silloin kun alat siivoamaan.

Tässä maistiaisia erilaisista versioista Intoa siivoamiseen Mielitsemppareista.

 

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Mielitsempparit vaikuttavat alitajuntaasi kahdella tavalla:

  1. Ne murtavatmielestäsivanhoja, haitallisia ajatuksiasi ja tapojasi. 
  2. Ne istuttavat uusia, positiivisia ja hyödyllisiä ajatuksia mieleesi ja motivoivat sinua muuttamaan tapojasi.  

Kuuntele Mielitsemppareita monta kertaa päivässä n. parin viikon ajan, silloin saat parhaimman vaikutuksen. Kertakuuntelu ei auta mitään, eikä edes kerran päivässä kuuntelu. Mielemme tarvitsee toistoa, jotta muutos ajatuksissa alkaa toteutumaan. Lue lisää Mielitsemppareista.