17,90  sis alv 24%

Takkuaako lapsesi kokeisiin lukeminen? Lukeeko lapsesi paljon, mutta muistaa vähän? Ovatko kokeisiinlukemisillat pelkkää tuskaa? Into koelukuun Mielitsemppari on kehitetty auttamaan lastasi kokeisiin lukemisessa, jotta hän voi lukea hyvällä mielellä ja oppia lukemastaan enemmän samalla kun hän saa 10 minuutin rentoutushetken. Äänenä Ami.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.

Kuuntele tästä maistiainen Intoa koelukemiseen Mielitsempparista. 

Kokeile Intoa koelukemiseen Mielitsempparia omalle teinillesi. Lapsesi saa kokeisiin lukemisesta huomattavasti enemmän irti kun hän lukee hyvällä fiiliksellä. Mielitsemppari käynnistää hänessä positiivisten ajatusten virran, joka auttaa häntä lukemaan keskittyneemmin ja nauttimaan kokeisiin lukemisesta. Näin hän muistaa paremmin mitä lukee.

Tarjoa lapsellesi miellyttävä ja rauhallinen hetki tämän meditatiivisen Mielitsempparin parissa. Samalla hän rentoutuu, rauhoittuu ja hänen ajatuksensa kokeisiin lukemisen suhteen muuttuvat myönteisemmäksi ja hän pärjää kokeissa paremmin.