Inhimillistä kasvua – Runoäänite

9,90  sis alv 24%

Juhani Tuure on insinööri, valmentaja ja runoilija. Hänen 13 upeaa runoaan Elävässä elämässä -kirjasta on nyt sinunkin kuunneltavissa Tarja Kupiaksen tulkitsemana. Inhimillistä kasvua äänite haastaa kuulijan mielenkiintoiselle matkalle itsensä kuuntelemisen ja arvostamisen tielle.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

Inhimillistä kasvua on Juhani Tuuren runoista koottu 13 minuutin mittainen äänite, jonka teemana on itsensä kuunteleminen ja arvostaminen. Kun oppii tuntemaan itseään, niin uskaltaa paremmin myös tarttua hetkeen, heittäytyä, kokeilla ja löytää uutta, niin itsestään kuin ympäristöstään. Se matka on rajaton.

Nämä runot ovat myös tarina siitä, miten insinööri Tuuren sisältä kuoriutui humanisti ja takarivin tarkkailijasta kasvoi eturivin valmentaja; aktiivisesti erilaisia kulmia hakeva uuteen yllyttäjä, oivalluttaja ja kuuntelija.

Juhanin ensimmäiset runot syntyivät vahingossa, yllättäen ja pyytämättä. Tästä alkuhämmennyksestä on nyt kulunut liki kaksikymmentä vuotta. Kertynyt elämänkokemus, erilaiset työyhteisöt, esimieskokemus ja ihmiset ympärillä ovat matkan varrella tarjonneet näitä, monesti vastakohtaisuuksien ja pienien ristiriitaisuuksienkin kautta avautuvia tarkkailun ja oivaltamisen paikkoja, joista sinä pääset nyt osalliseksi.

Kuuntele tästä näyteeksi Oma ote runo Inhimillistä kasvua -runoäänitteeltä.