Inhimillistä kasvua – Runoäänite

19,90  sis. alv

Inhimillistä kasvua runoäänite haastaa kuulijan mielenkiintoiselle matkalle itsensä kuuntelemisen ja arvostamisen tielle. Kun oppii tuntemaan itseään, niin uskaltaa paremmin myös tarttua hetkeen, heittäytyä, kokeilla ja löytää uutta – niin itsestään kuin ympäristöstään. Inhimillistä kasvua on Juhani Tuuren runoista koottu 13 runoa sisältävä äänite, jonka teemana on itsensä kuunteleminen ja arvostaminen.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Juhani Tuure on insinööri, valmentaja ja runoilija. Hän on kirjoittanut runokirjan Elävässä elämässä, josta Inhimillistä kasvua -äänitteeseen on valittu 13 runoa. Runot tulkitsee Tarja Kupias.

Äänitteellä olevat runot ovat Juhanin oma kasvutarina insinööristä aktiivisesti erilaisia kulmia hakevaksi, uuteen yllyttäjäksi, oivalluttajaksi ja kuuntelijaksi. Runoissaan hän avaa vastakohtaisuuksien ja pienien ristiriitaisuuksienkin kautta tarkkailun ja oivaltamisen paikkoja, joista sinä pääset nyt osalliseksi. Runot saavat ajattelemaan. Saavat tuntemaan. Ne yllättävät.

Kuuntele tästä näyteeksi Oma ote runo Inhimillistä kasvua -runoäänitteeltä.