Hengittämisen ihanuus rentoutus

19,90  sis. alv

Hengittämisen ihanuus -rentoutuksen avulla opit keskittämään huomion omaan hengittämiseesi ja opit rentoutumaan pelkästään hengityksen avulla. Näin saat raukean ja mukavan olotilan itsellesi koska tahansa. Hengittäminen on yksi helpoimmista tavoista rentoutua, kun siihen keskittyy. Anna siis oman hengityksesi rauhoittaa hermostosi. Tästä äänitteestä saat mielellesi selkeyttä ja kehoosi rentoutta vaikkapa ennen esiintymistä, tärkeää palaveria tai kun sinun pitäisi päättää jotain tärkeää. Äänite toimii myös jokapäiväisenä stressinhelpottajana. 

 

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

Kuvaus

Hengittämisen ihanuus -rentoutus keskittyy pelkästään hengittämiseen ja sen tuomiin rentouden tunteisiin kehossa, sekä mielessä.  Kuuntele tästä maistiainen Hengittämisen ihanuus -rentoutuksesta.

 

Loistopuodin rentoutukset ovat eri mittaisia rentoutuksia, jotka auttavat sinua jaksamaan arjen keskellä paremmin. Rentoutuksia on hyvin monenlaisia, lyhyistä pitkiin ja perinteisistä vähän erikoisempiin.