Haluat syödä terveellisesti Mielitsemppari (laulettu)

17,90  sis alv 24%

Miltä tuntuisi jorata menevä pop-kappaleen tahdissa ja kuunnella hyviä tsemppaavia lauseita aiheesta terveellinen ruoka! No nyt se on mahdollista, sillä Haluat syödä terveellisesti Mielitsemppari on juuri tällainen. Normi puhutun Mielitsempparin sijaan tämä on laulettu, tai siis räppiähän tämä taitaa olla tarttuvalla kertsillä ???? Kuuntele ja ihastu.

Ostettuasi äänitteen, löydät sen sivun ylävalikon "oma tili" alta. Klikkaa "ostetut tuotteet" ja ostamasi äänite ilmestyy sivulle. Klikkaamalla äänitettä sivulla, ohjaudut toiselle sivulle, jossa voit kuunnella tai ladata äänitteen.

TURVALLINEN MAKSU

Kuvaus

Kokeile Haluat syödä terveellisesti! laulettua Mielitsempparia kun tarvitset painonhallintaasi tehokasta buustia ja pysyvyyttä, tai kun haluat muuten vain parantaa omia ruokailutottumuksiasi. Saatat huomata, kuinka päivä päivältä huomaat kiinnittäväsi enemmän huomiota siihen, mitä suuhusi pistät ja päädyt itsesi kannalta hyviin valintoihin ruuan suhteen.

Kuuntele tästä maistiaisia menevällä pop-taustalla olevasta Haluat syödä terveellisesti lauletusta Mielitsempparista. Tarja räppää ja hänen tytärpuolensa Ami laulaa.

 

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä musiikkiäänitteitä, jotka sisältävät positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttamaan ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi. Lue lisää Mielitsemppareista.