Mitä Mielitsempparit ovat?

Mielitsempparit ovat motivointiäänitteitä, jotka motivoivat sinua eri asioissa, kuten painonhallinnassa, siivouksessa, opiskelussa, tupakanpolton lopetuksessa tai vaikkapa liikunnassa.

Mielitsempparit ovat 10 minuuttia pitkiä äänitteitä, joiden taustalla soi musiikki ja joiden päälle on puhuttu positiivisia tsemppejä eri aiheista. Motivoivia lauseita toistetaan koko äänitteen ajan, jolloin hyvät ajatukset painuvat mieleesi, alkavat vaikuttaa ajatuksiisi ja sitä kautta tunteisiisi sekä toimintaasi.

Mitä hyötyä Mielitsemppareista on?

Mielitsempparit tuovat apua, iloa ja tsemppiä jokapäiväisiin asioihin, liittyivätpä asiat mihin elämän osa-alueeseen tahansa. Rohkaisevien lauseiden jatkuva kuuntelu vaikuttaa ajatuksiimme ja käyttäytymiseemme.

Mielitsemppareita on jo tehty tai on tulossa seuraaviin aiheisiin:

—kohennusta itsetunto-ongelmiin
—tukea tupakanpolton lopettamiseen ja muihin riippuvuuksiin
—rohkaisua esiintymisjännityksen ja muihin jännitysten voittamiseen
—parempi nukkuminen ja unen saanti
—läksyjen luku ja kokeisiin valmistautuminen sujuvat hyvällä mielellä
—tukea ja uskoa painonhallintaan
—kuntoiluun uutta intoa
—rohkaisua hammaslääkärikäyntiin
—siivoukseen saa uutta intoa
—positiivisia ajatuksia muuten vain, aiheina mm. maanantai, naurun voima, pienet kohteliaat sanat, toisen huomioon ottaminen ym.

Kenelle Mielitsempparit on tarkoitettu?

Mielitsempparit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat buustia omaan ajattelemiseensa ja tekemiseensä tai heille, jotka haluavat muuttaa omaa ajatteluaan parempaan suuntaan.

Koululainen voi käyttää Mielitsemppareita motivoidakseen itseään opiskeluun, tupakanpolton lopettaja voi käyttää Mielitsempparia pysyäkseen erossa tupakasta , esiintyjä voi käyttää Mielitsempparia parantaakseen suoritustaan esiintymislavalla, hammaslääkäripelkoinen voi käyttää Mielitsempparia kerätäkseen rohkeutta mennä hammaslääkärille, kuntoilija voi käyttää Mielitsempparia saadakseen lisää motivaatiota kuntoiluun, painonhallitsija voi käyttää Mielitsempparia syödäkseen terveellisesti ym.

 

Miten Mielitsemppareita käytetään?

Osa Mielitsemppareista on tarkoitettu käytettäväksi jonkin suorituksen aikana kuten treenitsempparit. Toiset Mielitsemppareista ovat sellaisia, joita voit käyttää vaikkapa kun ajat polkupyörää tai autoa, kävelet, laitat ruokaa, siivoat tai kudot sukkaa…  Itse voit päättää mikä sinusta on paras tapa käyttää Mielitsempparia.

Meditatiivisella taustalla olevat Mielitsempparit ovat tarkoitettu rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Ne eivät sovellu kuunneltavaksi ajaessasi autoa tai käyttäessäsi jotain tarkkaavaisuutta vaativaa työkonetta. Jokaisesta tsempparista on olemassa näyte, joten voit kuunnella ja valita mieleisesi version, juuri sinulle sopivaan tilanteeseen.