044 376 6033 Sähköposti

Jaksa paremmin

Miten jaksaisin arjessa paremmin? Kysymys, joka tuntuu tänä päivänä oleva lähes jokaisen huulilla. Siksi olen koonnut nelituntiseen työpajaan tärkeitä elementtejä jaksamiseen liittyen. Sellaisia elementtejä, joita ei kenties ole tullut ajatelleeksi. Ruoka ja liikuntahan ovat ne ensimmäiset, jotka nousevat esille, kun puhutaan jaksamisesta, mutta jaksaminen on myös paljon muuta.

Jaksa paremmin -työpajassa

opitaan tunnistamaan omia jaksamissyöppöjä ja saadaan konkreettisia työkaluja ja oivalluksia oman jaksamisen lisäämiseksi. Työpaja on interaktiivinen ja toimelias. Käytämme työpajassa paljon kehoa, sillä kehon kautta meille viestittyy paljon asioita ja voimme muuttaa energiaamme jo pelkästään kehon asentoa muuttamalla. Teemme myös mielen harjoituksia, jotka valaisevat miten mieli toimii energianlähteenä.

1. Nauru ja positiivisuus energiatason lisääjänä

Minkälaisia ajatuksia päässäsi liikkuu? Onko siellä kasa huolia, murheita ja pelkoja? Osaatko kiinnittää huomiota siihen mikä on hyvin, vai tuijotatko aina sitä mikä on huonosti? Nauratko usein?

Ihan aluksi pääset kokemaan naurun voimaa. Teemme pienen Naurujoogaharjoituksen, joka avaa ilon ja positiivisuuden hanat ja saa aivomme erittämään hyvän olon hormoneja. Sen jälkeen pääset tutkimaan omia ajatuksiasi ja saat selville keinoja, joilla omia ajatuksia voi parantaa. Jaksaminen alkaa omista ajatuksista, suhtautumisesta asioihin ja naurusta.

2. Onko elämäsi suunta selvä?

Oletko koskaan pohtinut miksi olet täällä ja mihin olet menossa? Mikä on suurin unelmasi? Isoja kysymyksiä, joita ei tämän valmennuksen aikana ratkaista, mutta pääset hetken miettimään omaa tulevaisuuttasi ja haaveitasi ja miten saisit ne toteutettua. Unelmat ja tavoitteet auttavat meitä jaksamaan, ne edistävät positiivista ajattelua ja kasvattavat asennetta nousta vaikeiden asioiden yläpuolelle.

3. Miksi nukkuminen ja yön aikainen palautuminen on niin tärkeää?

Kuluuko yösi unen sijaan puuhastellessa tekemättömiä töitä? Vai pyöritkö kenties sängyssä miettien maailman murheita? Tarpeeksi pitkä ja hyvin nukuttu yö on jaksamisen kulmakiviä. Huonosti nukuttu yö kostautuu ennen pitkää. Pieni katsaus unen saloihin, jotta sinäkin ymmärtäisit unen voiman. Myös pieniä vinkkejä unettomista kärsiville.

4. Kuinka voit rentoutua työpäivän aikana?

Stressaako sekä töissä että kotona? Minkälaisia keinoja käytät rentoutumiseen? Keskustellaan rentoutumisesta ja käydään läpi helppoja rentoutusmenetelmiä, jotka katkaisevat mukavasti kiireen ja joiden avulla saat ajatuksiisi selkeyttä ja kehoosi hyvää oloa. Samalla saat selätettyä stressiä, ennen kuin se saa sinusta ylivallan. Rentoutumalla jaksat paremmin, siksi saat myös nauttia pienestä rentouttavasta tuokiosta.

5. Miten saat muutettua energiaasi helpoilla harjoitteilla?

Tämä on alun jälkeen yksi tärkeimmistä työpajan osista. Opit nauruharjoitteiden lisäksi sellaisia harjoitteita, joilla saat helposti muutettua energiatasoasi ja joita voit opettaa myös muille, sekä kotona, että työpaikalla. Hyvää siis itselle, hyvää myös muille. Eikä nämä harjoitteet ole todellakaan tylsiä.

Missä ja miten?

Jaksa paremmin -työpaja on ryhmävalmennus, joka voidaan pitää kokoustilassa tai vaikkapa ulkona luonnon helmassa.

Työpajan kesto on 4 h taukoineen (pari 20 minuutin taukoa valmennuksen aikana). Työpajassa keskitytään eniten 1., 4. ja 5. kohtiin.

Valmennuksessa voi olla 40 osallistujaa.

Valmennuksen hinta alkaen 890 e + alv. Lopullinen hinta määräytyy valmennuspaikkakunnan mukaan. Alkaen hinta voimassa Turun seudulla.

Kiinnostuitko Jaksa paremmin -valmennuksesta esimerkiksi työpaikallesi? Lähetä Tarjalle sähköpostia tarja@loistotahti.fi tai soita 044-3766033.

Jos valmennus ei istu tarpeisiisi, niin tutustu Jaksa paremmin luentoon.

<<< Takaisin yritysvalmennusten pääsivulle.

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in