+358 44 376 6033 tarja@loistotahti.fi

Jaksa paremmin

Valmennukset

Jaksa paremmin valmennuksessa opitaan tunnistamaan omia jaksamissyöppöjä ja saadaan konkreettisia työkaluja ja oivalluksia oman jaksamisen lisäämiseksi. Valmennus on interaktiivinen ja toimelias. Käytämme valmennuksessa paljon kehoa, sillä kehon kautta meille viestittyy paljon asioita ja voimme muuttaa energiaamme jo pelkästään kehon asentoa muuttamalla. Teemme myös mielen harjoituksia, jotka valaisevat miten mielentila vaikuttaa energiaamme.

Jaksa paremmin valmennuksen sisältö

1. Nauru ja positiivisuus energiatason lisääjinä

Minkälaisia ajatuksia päässäsi liikkuu? Onko siellä tukku huolia, murheita ja pelkoja? Osaatko kiinnittää huomiota siihen mikä on hyvin, vai tuijotatko siihen mikä on huonosti? Onko sinulla hymy herkässä?

Valmennuksen aluksi pääset kokemaan naurun voimaa. Teemme pienen Naurujoogaharjoituksen, joka avaa ilon ja positiivisuuden hanat ja saa aivomme erittämään hyvän olon hormoneja. Sen jälkeen pääset tutkimaan omia ajatuksiasi ja saat selville keinoja, joilla omia ajatuksia voi parantaa. Jaksaminen alkaa omista ajatuksista, suhtautumisesta asioihin ja naurusta.

2. Onko elämäsi suunta selvä?

Oletko koskaan pohtinut miksi olet täällä ja mihin olet menossa? Mikä on suurin unelmasi? Isoja kysymyksiä, joita ei tämän valmennuksen aikana ratkaista, mutta pääset hetken miettimään omaa tulevaisuuttasi ja haaveitasi ja miten saisit ne kenties toteutettua. Unelmat ja tavoitteet auttavat meitä jaksamaan, ne edistävät positiivista ajattelua ja kohtaamaan elämässä eteen tulevia haasteita.

3. Miksi nukkuminen ja yön aikainen palautuminen on niin tärkeää?

Kuluvatko yösi unen sijaan tekemättömien töiden parissa? Vai pyöritkö kenties sängyssä miettien maailman murheita? Riittävän pitkäkestoinen ja levollinen uni on jaksamisen kulmakiviä. Liian lyhyet unet kostautuvat ennen pitkää. Saat pienen katsauksen unen saloihin, jotta sinäkin ymmärtäisit unen voiman. Käymme myös läpi pieniä vinkkejä unettomuudesta kärsiville.

4. Kuinka voit rentoutua työpäivän aikana?

Stressaako sinua sekä töissä että kotona? Minkälaisia keinoja käytät rentoutumiseen? Keskustelemme rentoutumisesta ja käymme läpi helppoja rentoutusmenetelmiä, jotka katkaisevat mukavasti kiireen ja joiden avulla saat ajatuksiisi selkeyttä ja kehoosi hyvää oloa. Samalla saat selätettyä stressiä, ennen kuin se saa sinusta ylivallan. Rentoutumalla jaksat paremmin, siksi saat myös nauttia hetken ohjatusta rentoutumisesta.

5. Miten saat muutettua energiaasi helpoilla harjoitteilla?

Tämä on alun jälkeen yksi tärkeimmistä työpajan osista. Opit nauruharjoitteiden lisäksi erilaisia harjoitteita, joilla saat helposti muutettua energiatasoasi ja joita voit opettaa myös muille sekä kotona että työpaikalla. Hyvää siis itselle ja muille. Eivätkä nämä harjoitteet ole todellakaan tylsiä.

Missä ja miten?

Jaksa paremmin on ryhmävalmennus, joka voidaan pitää kokoustilassa tai vaikkapa luonnon helmassa.

Valmennuksen kesto on 3 h. Työpajassa painotetaan kohtia 1., 4. ja 5.

Valmennuksessa voi olla 40 osallistujaa.

Puolen päivän valmennus (3h) alk. 890 e + alv 24% (Turun seutu)

Koko päivän valmennus (6h) alk. 1590 e + alv 24%  (Turun seutu)

Tilaa yrityksellesi Jaksa paremmin -valmennus

Soita Tarja puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Muut valmiit valmennuspaketit

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube-kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube-kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Ota yhteyttä!

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3