+358 44 376 6033 tarja@loistotahti.fi

Hurmaus & Huolenpito

Loistomielivalmennukset

Mikä ihmeen Hurmaus & Huolenpito?

Hurmaus & Huolenpito on valmennus, jossa tulet  hurmaantumaan itsestäsi ja omista vahvuuksistasi ja pitämään huolta onnistumisistasi positiivisen ajattelun kautta.

Hurmaus & Huolenpito -valmennuksessa käytän ratkaisukeskeisyyttä ja positiivista psykologiaa pohjana, josta ammennetaan sinulle voimaa nähdä omat vahvuutesi. Opetan sinulle positiivista ajattelua, jonka avittamana pääset käyttämään omia vahvuuksia enemmän hyödyksesi kohti yhä parempaa tulevaisuutta. Olen apunasi, kun rakennat itsellesi askeleita kohti menestystä, iloa ja hyvää oloa.

Mitä Hurmaus & Huolenpito pitää sisällään?

Kaikkea, mitä omasta valmentajan työkalulaaristani löytyy, jotta sinä pääsisit tavoitteeseesi: Pohdintatehtäviä, mielikuvaharjoituksia, rentoutumista, piirtämistä, naurujoogaa, pysähtymisharjoituksia, tavoitekartan tekoa, tsemppilauseiden tekemistä. Minä ehdottelen, mutta sinä päätät mitä tehdään ja miten.

Valmennuksessa tarjoan vinkkejä omaan ajatteluun ja tekemiseen, mutta en anna valmiita ratkaisuja mihinkään.

Valmennuksen kesto

Valmennuskertoja voi olla yhdestä valmennuskerrasta niin moneen kertaan kuin tunnet tarvitsevasi. Yhden valmennuskerran kesto on 60 tai 120 min, oman valintasi mukaan.

Valmennus tapahtuu Liedon Tarvasjoella, osoitteessa Kivistöntie 6a. Valmennus voidaan tehdä myös puhelimitse tai esimerkiksi Skypen tai muun videoyhteyden välityksellä. Silloin valmennuskerran pituus on 60 min.

Hurmaus & Huolenpito, 60 min, 90 e, sis. alv 24%

Hurmaus & Huolenpito, 120 min, 160 e, sis. alv 24%

Voit maksaa valmennuksen kortilla tai käteisellä.

Elämäni on muuttunut hurjasti jäsentyneemmäksi Tarjan valmennuksessa. Tarja on valmentajana napakka ja luova, eikä huumoria puutu valmennussessioista. Hän johdattaa lempeästi asiakkaan oman alitajunnan maailmaan ja muutos alkaa tapahtua kuin itsestään kun valmennus etenee. Suosittelen lämpimästi Tarjaa, hän on asiansa osaava ja käyttää erilaisia työkaluja erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi.

Kati Hoffström

Olen oppinut Tarjan avulla paljon positiivisemmaksi ja tasapainoisemmaksi. Näen nyt paremmin, kuinka paljon hienoja asioita ympärilläni tapahtuu. Tarjan kanssa on helppo jutella. Elämässä on tapahtunut paljon valmennuksen jälkeen. Voin lämpimästi suositella!

Rami Koski

Sait ymmärtämään mitä kaikkea olisikaan mahdollista tehdä, laitoit tutkimaan vaihtoehtoja mitä ei muuten olisi itsekseen tultu listattua. Sait kaikki tunteet pintaan jotka pitivät itseä paikoillaan, ja vielä käsiteltiin ne tunteet! Tuntuu että paino (jonka itse on tehnyt jalkaan) lähti ja voi leijailla ilmapallon tavoin minne vain ja tulla miksi vain!

Mietin usein sanojasi, ne antavat voimaa ja rohkeutta. Käytän myös ”tunteet penkkiin” metodia ja se on todella opettavaista. Iltaisin herkku”nälän” ääressä mietin sanojasi ”tarvitsenko tätä todella?” Kiitos! Kaikesta tästä ja ilosta joka virtaa sinusta.

Miia Virkalahti

Varaa itsellesi aika Hurmaus & Huolenpito -valmennukseen

alla olevalla ajanvarauskalenterilla. Kun valitset palvelun, vapaat ajat avautuvan näkymään automaattisesti. Voit peruuttaa ajan ajanvarauskalenterissa 24 h ennen varaustasi, sen jälkeen varauksen peruminen vain sairastapauksessa tekstiviestillä suoraan Tarjalle puh. 044-3766033.

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube-kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube-kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Ota yhteyttä!

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3