+358 44 376 6033 tarja@loistotahti.fi

Goal Mapping

Loistomielivalmennukset

Goal Mapping on paras menetelmä silloin, kun haluat toteuttaa unelmasi. Se on myös apuna silloin, kun unelmasi ovat vielä kateissa ja haluat kirkastaa niitä.

Englantilainen Brian Mayne kehitti tämän tavoitteiden asettamiseen ja toteuttamiseen tarkoitetun menetelmän jo yli 20 vuotta sitten. Nyt sitä käyttää yli 4 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Tutustu Brian Mayneen täältä!

Mitä hyötyä on Goal Mappingista?

Goal Mapping -valmennus auttaa kehittämään ajattelutapaasi, sitä miten asioihin suhtaudut. Se auttaa kehittämään positiivista ajattelua ja voittajan asennetta, sekä antaa uusia toimintamalleja, joiden avulla unelmat on helpompi saavuttaa.

Valmennus auttaa sinua

  • kohdistamaan tekemisen elämäsi kannalta tärkeisiin asioihin
  • kiinnittämään huomiota asioiden myönteisiin näkökulmiin
  • ymmärtämään tavoitteiden merkityksen omassa elämässäsi
  • muuttamaan omia haitallisia uskomuksiasi itsellesi hyödylliseen suuntaan.

Valmennus antaa sinulle vankan työkalun, joka helpottaa tavoitteisiin pääsemistä.

Miksi juuri Goal Mapping?

Yleisimmät tavoitteidenasettamiskeinot perustuvat pitkälti aivojemme loogisiin toimintoihin, kuten tavoitteiden listaamiseen ja toistamiseen. Goal Mapping -menetelmässä hyödynnetään tämän lisäksi kokonaisvaltaisesti myös aivojen hahmottavia toimintoja, kuten visuaalisuutta ja tunteita. Tunteet vaikuttavat voimakkaasti motivaatioon, ja visuaalisella ulottuvuudella valjastetaan molemmat aivopuoliskot työskentelemään tavoitteiden saavuttamisen tukena. Näin luodaan yhteys alitajuntaan, joka todellisuudessa ohjaa käyttäytymistämme ja valintojamme.

Missä ja miten?

Goal Mapping -valmennus on yksilövalmennusta, jonka kesto on 3 h.

Valmennuspaikka on Liedon Tarvasjoella, osoitteessa Kivistöntie 6 a.

 

Goal Mapping, kesto 2 x 90 min, tai 1 x 3 h, hinta 110 e / 220 e, sis. alv 24%.

Voit maksaa valmennuksen kortilla tai käteisellä.

Varaa itsellesi aika Goal Mapping -valmennukseen

alla olevalla ajanvarauskalenterilla. Kun valitset palvelun, valitse Life Coaching 1 h 30 min ja kirjoita lisätietoja kenttään, että haluat Goal Mapping -valmennukseen. Varaamalla kaksi valmennuskertaa peräkkäin, saat itsellesi kolmituntisen ajan. Vapaat ajat avautuvan näkymään automaattisesti kun olet valinnut palvelun. Voit peruuttaa ajan ajanvarauskalenterissa 24 h ennen varaustasi, sen jälkeen varauksen peruminen vain sairastapauksessa tekstiviestillä suoraan Tarjalle puh. 044-3766033.

TUTUSTU MYÖS NÄIHIN!

Tutustu Loistopuotiin!

Tutustu Loistopuodin tarjontaan, josta löydät mielenkiintoista ja kehittävää kuunneltavaa itsellesi. Mielitsemppareilla buustaat mieleesi hyviä asioita, rentoutusäänitteillä pääset lataamaan itseäsi, uniäänitteet auttavat unettomuudessa ja runoäänitteet toimivat sekä huvina, että hyötynä.

Loistotähti Youtube-kanava

Käy katsomassa uusimmat maanantaikikatukset Loistotähden Youtube-kanavalta! Uusia kikatuksia joka maanantai!

Ota yhteyttä!

Loistotähti Oy, puh. 044-3766033, info@loistotahti.fi, Y:2746395-3