fbpx

Goal Mapping

Tee tavoitteita jotka toteutuvat!

Goal Mapping on loistava menetelmä ihanien unelmien toteuttamiseen, mutta myös sekavan elämäntilanteen selkeyttämiseen.

Uskotko sinä, että unelmasi voivat toteutua, mutta et tiedä miten? Kaipaatko sekakortoiseen elämääsi valoa tunnelin päähän ja työkalun, joka auttaa sinua kohti tuota valoa?

Ainakin osa meistä ihmisistä unelmoi paremmasta elämästä. Se parempi elämä voi olla hyvinvointia, taloudellista turvaa, rakkautta tai yhteisöllisyyttä. Voit unelmoida myös uusista vähän kalliimmista kengistä, matkasta johonkin tiettyyn paikkaan, uudesta työpaikasta tai rohkeudesta tehdä jotain uutta. Unelmia sinulla riittää, mutta et tiedä miten ne toteuttaisit. 

Joskus unelmat voivat olla hyvin sekavia, tai kokonaan kadonneet. Et oikein tiedä, mitä elämältä haluaisit. Unelmia sinulla ei ole, sillä tulevaisuus näyttäytyy pimeänä ja mustana aukkona. Arjesta on tullut selviytymistaistelua, jossa unelmille ei ole tilaa. Onko tämä sinun tämän hetkinen tilanteesi?

Entä jos olisikin näin?

Kun unelmoit jostain, tunnet sen heti, onko unelma sinun ihan oma unelmasi. Osaat tehdä unelmastasi tavoitteen, joka inspiroi ja motivoi sinua kohti sitä mitä haluat. Osaat myös välttää vaaran, ettei tavoitteestasi tule sinulla kahle. Osaat myös elää sopusointuista elämää tavoitteesi kanssa nauttimalla matkasi jokaisesta askeleesta kohti tavoitetta. Elät nautinnollista, unelmien täytteistä elämää.

Saat sekasortoiseen elämääsi selkeyttä. Sinulle paistaa valo tunnelin päässä, sillä sinulla on kohde, jota kohti matkata. Vaikka mielesi välillä pistää hanttiin, ettei tavoitteen saavuttaminen ole sinulle mahdollista, oma tavoitekarttasi kuitenkin pitää huolen, että saat nämä epäilevät ajatukset väistymään mielestäsi. Löydät uudelleen uskon elämään, saat itsesi toimimaan ja tunnet, että sinullakin on tärkeä tehtävä tässä elämässä. Saat elämääsi seesteisyyttä ja toivoa. Uskot, että sinullekin kaikki on mahdollista. 

Mitä hyötyä on Goal Mappingista?

Goal Mapping -valmennus auttaa kehittämään tapaasi ajatella ja suhtautumistasi eri asioihin. Se auttaa kehittämään positiivista ajattelua ja voittajan asennetta, sekä antaa uusia toimintamalleja, joiden avulla tavoitteet on helpompi saavuttaa.

Valmennus auttaa sinua

 • kohdistamaan tekemisesi niihin asioihin, jotka ovat elämäsi kannalta tärkeitä
 • kiinnittämään huomiosi asioiden myönteisiin näkökulmiin
 • poistamaan mielestäsi haitallisia uskomuksia ja istuttamaan sinne uusia 
 • lisäämään mieleesi avoimuutta, uskallusta ja kokeilunhalua
 • ymmärtämään, miksi tavoitteet ovat tärkeitä elämässäsi
 • tekemään itsellesi oikeita, sydämestä lähteviä tavoitteita

Valmennus antaa sinulle työkalun, joka on käyttökelpoinen jokaisella elämän osa-alueella. Kun opit tämän työkalun, eli tavoitekartan käytön, on tavoitteiden saavuttaminen automaattisempaa ja jopa hauskempaa.

Miksi juuri Goal Mapping?

Yleisimmät tavoitteidenasettamiskeinot perustuvat pitkälti aivojen loogisiin toimintoihin, kuten tavoitteiden listaamiseen kirjoittamalla. Myös toisto on usein mukana.  

Goal Mapping -menetelmässä hyödynnetään tavoitteiden listaamisen lisäksi myös, kuvia ja tunteita. Kirjoitetun ja kuvitetun tavoitteen avulla  valjastetaan molemmat aivopuoliskot työskentelemään yhteistyössä tavoitteen saavuttamiseksi. Tunteet taas vaikuttavat voimakkaasti motivaatioon. Jos tavoitteen saavuttaminen ei herätä mitään tunnetta, ei se ole silloin sydämestä lähtevä tavoite.

Näiden kaikkien kolmen osa-alueen avulla luodaan yhteys alitajuntaan, sillä se ohjaa todellisuudessa käyttäytymistäsi ja valintojasi. Tavoite toteutuu, mitä selkeämpi mielikuva sinulla on tavoitteesta ja matkasta tavoitteeseen. Näin tavoitteet alkavat toteutua ikään kuin itsekseen. 

Goal Mapping on yli 20 vuotta vanha menetelmä

Englantilainen Brian Mayne kehitti tämän tavoitteiden asettamiseen ja toteuttamiseen tarkoitetun menetelmän jo yli 20 vuotta sitten. Nyt sitä käyttää yli 4 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa.

Vuonna 2014 Brian Mayne oli kouluttamassa ensimmäisiä Goal Mapping valmentajia Suomeen. Olen itse käynyt tämän kurssin ja ihastuin siihen todella. Tämä menetelmä pitää sisällään pähkinänkuoressa niitä aineksia, joita me jokainen tarvitsemme menestyäksemme elämässä. Ja menestyminenhän on jokaiselle täysin omanlaisensa kombo.

Olen iloinen, että voin olla viemässä Brian Maynen visiota seitsemästä miljoonasta Goal Mappingia käyttävästä ihmisestä eteenpäin. Tule sinäkin osaksi Goal Mapping -perhettä. 

Tutustu Brian Mayneen täältä!

Missä ja miten?

Voit opiskella Goal Mappingia joko yksilövalmennuksena tai ryhmässä. Järjestän ryhmävalmennuksia kerran kuukaudessa lähinnä itäisellä Uudellamaalla (Kotka, Karhula, Loviisa, Porvoo), mikäli korona sallii. 

Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksen kokonaiskesto on 4 h. Valmennus tehdään kahdessa osassa. 

 • Ensimmäisellä 2 h valmennuskerralla käydään läpi mielen toimintaa ja kartoitetaan tilannettasi. 
 • Ennen seuraavaa valmennusta saat kotitehtäviä ja äänitteen kuunneltavaksesi. Nämä auttavat tavoitekartan teossa, joka tehdään toisella valmennuskerralla. 
 • Toisella 2 h valmennuskerralla avustan sinua tekemään itsellesi kartan, jonka avulla pääset toteuttamaan tavoitteesi. 

Lähivalmennus tapahtuu Loviisassa, Business Hilding Parkissa, Johtajantie 12.  Valmennuksen ensimmäinen osio voidaan tehdä myös etänä videoyhteyden välityksellä. 

Ryhmävalmennus

 • Kokonaiskesto 6 h.
 • Valmennus tehdään yhdessä osassa.
 • 3 taukoa, joita pidetään reilun tunnin välein. Keskimmäinen tauko 30 min, muuta 15 min. 
 • Ensimmäisellä jaksolla ennen ruokatuntia käydään läpi mielen toimintaa ja positiivista ajattelua.
 • Ruokatunnin jälkeen kuvitellaan omaa unelmaelämää ja tehdään tavoitekartta. 
 • Lopuksi kerromme toisillemme omista tavoitteistamme (jos haluaa).

Ryhmävalmennukset eri puolilla itäistä Uuttamaata (lähinnä Karhula, Kotka, Loviisa, Porvoo). Jos kiinnostuit Goal Mapping -ryhmävalmennuksen järjestämisestä, niin ole yhteydessä. Ryhmävalmennukseen osallistumisen hinta 50 – 100 e / henkilö. 

Kokeile Goal Mappingia

Lataa tästä itsellesi Goal Mapping -karttapohja ja tee tavoitteistasi totta!

Hinnasto

Goal Mapping lähivalmennus, kesto 4 h, hinta 249 e, sis. alv 24%. Hinta sisältää karttapohjat, ohjeistuksen ja kynät. 

Etävalmennuksena 239 e, sis. alv 24%, jolloin tulostat itse karttapohjat ja ohjeistuksen, sekä hankit värikynät. 

Jos haluat laskun yrityksellesi, hintaan lisätään alv. 

Valmennus maksetaan kortilla paikan päällä, tai maksulinkin kautta kun valmennus tehdään etänä. 

Varaa itsellesi aika Goal Mapping -valmennukseen!

Soita Tarjalle puh. 044-3766033 tai laita viestiä alla olevalla yhteydenottolomakkeella.