044 376 6033 Sähköposti

Firstbeat sinulle

Peruspaketti

Palvelu sisältää kolmen vuorokauden sykevälimittauksen arjessasi, mittalaitteen toimituksen kotiisi ja valmiiksi postimerkillä varustetun palautuskuoren, jonka avulla saat helposti palautettua mittalaitteen analysoitavaksi. Analysoinnin jälkeen saat henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostiisi. Raportistasi annetaan palautetta joko muutaman hengen ryhätapaamisissa tai kanssasi kahden kesken. Raportin perusteella katsotaan, mitä toimenpiteitä sinä tarvitset hyvinvointisi parantamiseksi.

Henkilökohtaisia palautteita annan videopuhelun avulla tai henkilökohtaisesti valmennuksen yhteydessä, ryhmäpalautteita ei ole tällä hetkellä. Voit varata oman palauteajankohtasi ottamalla yhteyttä Tarjaan puh. 044-3766033 tai tarja@loistotahti.fi

Hinta

  • Henkilökohtaisella palautteella 225 e

Hypnoosipaketti

Käytän hypnoosia Loistomielivalmennuksissani koko ajan ja ihmiset ovat saaneet siitä apua moniin haasteisiin, kuten stressiin, huonoon itsetuntoon ja painonhallintaan.  Lue lisää Loistomielivalmennuksista. 

Tämä paketti on erinomainen valinta, kun haluat, että mittauksen jälkeen sinulle tapahtuu jotain todella konkreettista oman hyvinvointisi kannalta.

Hypnoosipaketti sisältää

  • Firstbeat Hyvinvointianalyysin, kuten peruspaketissa
  • Yhden valmennuskerran Loistomielivalmennuksessa.

Mittauksesta saamasi raportti käydään läpi hypnoosiohjauksen yhteydessä, jolloin valmennuksen kesto on n. 2,5 h.

Hinta 259 e. (säästö 16 e)


Rentoutuspaketti

Rentoutuminen on yksi kehoa palauttavimmista tekijöistä. Rentoutumisen avulla saat helposti palauttavia hetkiä niin työhön kuin muuhunkin arkeen. Nopeaa rentoutumista ei jokainen pysty yksin opettelemaan, mutta ohjattuna sen oivaltaa helposti.

Rentoutuspaketti sisältää

  • Firstbeat Hyvinvointianalyysin, kuten peruspaketissa.
  • Kaksi 60 min käyntiä henkilökohtaisessa, ohjatussa rentoutumisessa
  • Vapaavalintaisen rentoutumisäänitteen Loistotähden verkkokaupan valikoimasta kotona tehtävää rentoutusta varten.

Mittauksesta saamasi raportti käydään läpi ensimmäisen rentoutusohjauksen yhteydessä, jolloin ensimmäisen ohjauksen kesto on n. 2 tuntia.

Hinta 299 e. (säästö 30 e).

Kiinnostuitko Firsbeat Hyvinvointipaketeista? Ota yhteyttä Tarjaan puh. 044-3766033 tai tarja@loistotahti.fi

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in