044 376 6033 Sähköposti

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi näyttää sinulle hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Se kertoo, onko sinulla päivän aikana palauttavia hetkiä arjessasi ja kuinka palauttavaa yöunesi on. Lisäksi se näyttää palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavia tekijöitä työssä ja vapaa-ajalla. Se kertoo myös, liikutko oikein ja tarpeeksi.

Miten sinä voit hyötyä Firstbeat Hyvinvointianalyysistä?

Yksinkertainen, helposti toteutettava Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa tunnistamaan, millaisessa kunnossa sinä olet. Saat kokonaisvaltaisen kuvan omasta hyvinvoinnista.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin avulla sinun on helpompaa miettiä omaa päivääsi ja lisätä sinne sellaisia tekijöitä, jotka auttavat sinua jaksamaan paremmin. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Huomaat helposti, kuinka pienikin  liikunta, lyhyet rentouttavat hetket, pidempi yöuni ja positiiviset ajatukset vaikuttavat positiivisesti palautumiseesi.

Saat mittaustuloksistasi helppolukuisen kirjallisen raportin, joka käydään yksityiskohtaisesti kanssasi läpi palautetilaisuudessa. Et jää yksin mittauksen jälkeenkään, sillä saat valmentajaltasi henkilökohtaiset ohjeet jatkotoimenpiteisiin: pitääkö sinun liikkua, nukkua tai rentoutua enemmän, tai kiinnittää vaikkapa huomiota omaan ajatteluusi.

Miksi juuri Firstbeat?

Firstbeat Hyvinvointianalyyseja on toteutettu jo reilun 15 vuoden ajan ympäri maailmaa. Sen taustalla on vahva tieteellinen ja tutkimuksellinen tausta.

Firstbeat Hyvinvointianalyysilla on mittava joukko tyytyväisiä asiakkaita. 85 prosenttia mittaukseen osallistuneista kokee Firstbeatin vaikuttaneen omaan hyvinvointiin, ja heidän tehokkuutensa on parantunut. Yhtä moni sanoo parantaneensa unenlaatua ja stressinsietokykyään sekä lisänneen liikuntaansa.

Firstbeat yksityishenkilöille

Sinä olet avainhenkilö kaikessa. Se miten sinä jaksat, vaikuttaa omiin ajatuksiin itsestäsi, työhösi, perhe-elämääsi, sosiaalisiin suhteisiisi, ihan kaikkeen. Olen liittänyt Firstbeatin mukaan erilaisiin valmennuksiin, jotta sinä saisit Hyvinvointianalyysistä irti mahdollisimman paljon

Katso tästä hyvinvointipaketit yksityishenkilöille.

Firstbeat yrityksille

Vaikka Firstbeat Hyvinvointianalyysin vaikutukset yksilötasolla ovat merkittävät, myös yritystasolla investointi työntekijöihin kannattaa. Muun muassa Salon kaupungissa sairauspoissaolot vähentyivät 30 prosenttia sen jälkeen, kun kaupungin 750 työntekijälle tehtiin Firstbeat Hyvinvointianalyysi. Lue Salon kaupungin tarina.

Olen tehnyt myös hyvinvointipaketteja myös yrityksille, jotta Hyvinvointianalyysi palvelisi myös yritysten tarpeita mahdollisimman hyvin.

Katso tästä hyvinvointipaketit yrityksille.

Haluatko satsata omaan hyvinvointiisi? Soita Tarjalle puh. 044-3766033, niin katsotaan mikä olisi sopivin paketti sinun tai yrityksesi henkilöstön hyvinvointia ajatellen.

Täältä voit käydä katsomassa ohjeita mittauksen suorittamiseksi.

Blogi

Onnistu tekemään pysyvä muutos

  Tammikuu on suosittu muutosprojektien aloituskuukausi. Toinen suosittu hetki on syksyllä, kesälomien jälkeen. Näinä aikoina, kun jokin uusi jakso alkaa, on…

Lue lisää

Miksi haluan miellyttää?

  Viime blogitekstissäni käsittelin itsetunto-aihetta. Halusin nyt tarttua aiheeseen vielä syvällisemmin, miellyttämisen halu –teeman kautta, sillä nämä kaksi asiaa kulkevat minulla käsi…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in