044 376 6033 Sähköposti

JOULUKUUN TARJOUS

Pysy irti tupakasta -Mielitsemppariäänite joulukuun etuhintaan 9,90 e. Tutustu äänitteeseen täältä.

 

 

Etusivu

Miksi loistotähti?

Loistotähti on syntynyt tarpeesta ja intohimosta ohjata ihmisiä kohti parempaa elämää, kohti omaa tähteyttään. Toiminnan lähtökohtia ovat usko muutoksen voimaan ja positiiviseen ajatteluun, sekä luottamus rohkeaan, mutta turvalliseen toteutukseen. Tarjan persoonallinen lähestymistapa ja monipuolisuus ovat asioita, jotka tekevät Loistotähdestä mielenkiintoisen yhteistyökumppanin.

Missä?

Loistotähden kotipaikka ja valmennustila sijaitsevat Liedon Tarvasjoella, mutta henkilökohtaisia Loistomielivalmennuksia tehdään myös Turussa ja Salossa. Toiminta-alueena on koko Suomi, jotan tarpeen mukaan Tarja jalkautuu sinne, missä häntä tarvitaan.

Miten?

Yksin ja ryhmässä, ovat Loistotähden valmennuksien toimintatavat. Vaikka ryhmävalmennuksista olisikin kysymys, niin siitä huolimatta myös ryhmässä yksilö toimii omia ajatuksiaan ja tavoitteitaan tarkastellen, ei ryhmän ajatuksia ja tavoitteita. Vaikka itsensä kehittäminen on kovaa työtä, Tarja huolehtii siitä, että saat valmennuksesta mukaasi hyvän mielen ja paljon uusia ajatuksia, joiden voimalla on helpompi jatkaa eteenpäin.

Lähde matkalle itseesi ja anna tähtesi loistaa.  

Blogi

Naura, niin pysyt terveenä

Nauru on iloinen asia! Rakastan nauramista. Nauru on luontainen osa minua, mutta vasta naurujoogaohjaajana olen tutustunut nauruun…

Lue lisää

Kun uskalsin sanoa ”kyllä”, vaikka mieli hoki ”ei”

Kuvassa Yrittäjänaisten laulun säveltäjä ja sanoittaja Pirkko Jaakkola oikealla.   Mieli tekee meille jatkuvasti tepposia. Se yrittää rajoittaa…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in