044 376 6033 Sähköposti

KEVÄÄN MIELENKIINTOINEN

Jos unettomuus vaivaa, unipuhelin auttaa! Puhelu on normaalin puhelun hintainen.

Etusivu

Miksi loistotähti?

Loistotähti on syntynyt tarpeesta ja intohimosta ohjata ihmisiä kohti parempaa elämää, kohti omaa tähteyttään. Toiminnan lähtökohtia ovat usko muutoksen voimaan ja positiiviseen ajatteluun, sekä luottamus rohkeaan, mutta turvalliseen toteutukseen. Tarjan persoonallinen lähestymistapa ja monipuolisuus ovat asioita, jotka tekevät Loistotähdestä mielenkiintoisen yhteistyökumppanin.

Missä?

Loistotähden kotipaikka ja valmennustila sijaitsevat Liedon Tarvasjoella, mutta henkilökohtaisia Loistomielivalmennuksia tehdään myös Turussa ja Salossa. Toiminta-alueena on koko Suomi, jotan tarpeen mukaan Tarja jalkautuu sinne, missä häntä tarvitaan.

Miten?

Yksin ja ryhmässä, ovat Loistotähden valmennuksien toimintatavat. Vaikka ryhmävalmennuksista olisikin kysymys, niin siitä huolimatta myös ryhmässä yksilö toimii omia ajatuksiaan ja tavoitteitaan tarkastellen, ei ryhmän ajatuksia ja tavoitteita. Vaikka itsensä kehittäminen on kovaa työtä, Tarja huolehtii siitä, että saat valmennuksesta mukaasi hyvän mielen ja paljon uusia ajatuksia, joiden voimalla on helpompi jatkaa eteenpäin.

Lähde matkalle itseesi ja anna tähtesi loistaa.  

Blogi

Hallitseeko kiire sinua?

Luin tässä eräänä päivänä Yhteishyvä lehteä. Siinä oli artikkeli kiireestä, kuinka kiire piinaa jo lapsiakin ja kuinka vapaa-ajasta on tullut…

Lue lisää

Miten hemmetissä minä selviäisin tästä liristä?

Itsensä liriin laittaminen on välillä ihan terveellistä. Siinä joutuu miettimään monia asioita ja pistämään omia ajatusmalleja uusiksi. Ja voi sitä…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in