044 376 6033 Sähköposti

HUHTIKUUN TARJOUS

Kevään kunniaksi Haluat syödä terveellisesti, Terveyttä syömiseen ja Kohti ihannepainoa Mielitsempparit alle puoleen hintaan, vain 7 €. Käy tutustumassa näihin äänitteisiin Loistopuodissa.

 

   

Miksi loistotähti?

Loistotähti on syntynyt tarpeesta ja intohimosta ohjata ihmisiä kohti parempaa elämää, kohti omaa tähteyttään. Toiminnan lähtökohtia ovat usko muutoksen voimaan ja positiiviseen ajatteluun, sekä luottamus rohkeaan, mutta turvalliseen toteutukseen. Tarjan persoonallinen lähestymistapa ja monipuolisuus ovat asioita, jotka tekevät Loistotähdestä mielenkiintoisen yhteistyökumppanin.

Missä?

Loistotähden kotipaikka ja valmennustila sijaitsevat Liedon Tarvasjoella, mutta henkilökohtaisia Loistomielivalmennuksia tehdään myös Turussa ja Salossa. Toiminta-alueena on koko Suomi, jotan tarpeen mukaan Tarja jalkautuu sinne, missä häntä tarvitaan.

Miten?

Yksin ja ryhmässä, ovat Loistotähden valmennuksien toimintatavat. Vaikka ryhmävalmennuksista olisikin kysymys, niin siitä huolimatta myös ryhmässä yksilö toimii omia ajatuksiaan ja tavoitteitaan tarkastellen, ei ryhmän ajatuksia ja tavoitteita. Vaikka itsensä kehittäminen on kovaa työtä, Tarja huolehtii siitä, että saat valmennuksesta mukaasi hyvän mielen ja paljon uusia ajatuksia, joiden voimalla on helpompi jatkaa eteenpäin.

Lähde matkalle itseesi ja anna tähtesi loistaa.  

Blogi

Hypnoosi avuksi painonpudotukseen!

Olet ikuinen laihduttaja. Olet käynyt vuosien aikana läpi lukemattoman määrän erilaisia dieettejä. Olet saanut välillä laihdutettua jopa monta kymmentä kiloa,…

Lue lisää

Ystävyyden tyyneet ja myrskyt

Päiväkirjamerkinta 21.4.2017 ”Miten ihminen voikaan uskoa sokeasti siihen, että on monia sydänystäviä? Eihän se mene niin. Vanhemmiten laatu korvaa määrän…

Lue lisää

Tapahtumat

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Log in