044 376 6033 Sähköposti

TAMMIKUUN TARJOUS

Tutustumistarjous sinulle: Firstbeat Hyvinvointianalyysi tammikuun ajan tarjoushinnalla 159 e. Lue lisää

 

Miksi loistotähti?

Loistotähti on syntynyt tarpeesta ja intohimosta ohjata ihmisiä kohti parempaa elämää, kohti omaa tähteyttään. Toiminnan lähtökohtia ovat usko muutoksen voimaan ja positiiviseen ajatteluun, sekä luottamus rohkeaan, mutta turvalliseen toteutukseen. Tarjan persoonallinen lähestymistapa ja monipuolisuus ovat asioita, jotka tekevät Loistotähdestä mielenkiintoisen yhteistyökumppanin.

Missä?

Loistotähden kotipaikka ja valmennustila sijaitsevat Liedon Tarvasjoella, mutta henkilökohtaisia Loistomielivalmennuksia tehdään myös Turussa ja Salossa. Toiminta-alueena on koko Suomi, jotan tarpeen mukaan Tarja jalkautuu sinne, missä häntä tarvitaan.

Miten?

Yksin ja ryhmässä, ovat Loistotähden valmennuksien toimintatavat. Vaikka ryhmävalmennuksista olisikin kysymys, niin siitä huolimatta myös ryhmässä yksilö toimii omia ajatuksiaan ja tavoitteitaan tarkastellen, ei ryhmän ajatuksia ja tavoitteita. Vaikka itsensä kehittäminen on kovaa työtä, Tarja huolehtii siitä, että saat valmennuksesta mukaasi hyvän mielen ja paljon uusia ajatuksia, joiden voimalla on helpompi jatkaa eteenpäin.

Lähde matkalle itseesi ja anna tähtesi loistaa.  

Blogi

Onnistu tekemään pysyvä muutos

  Tammikuu on suosittu muutosprojektien aloituskuukausi. Toinen suosittu hetki on syksyllä, kesälomien jälkeen. Näinä aikoina, kun jokin uusi jakso alkaa, on…

Lue lisää

Miksi haluan miellyttää?

  Viime blogitekstissäni käsittelin itsetunto-aihetta. Halusin nyt tarttua aiheeseen vielä syvällisemmin, miellyttämisen halu –teeman kautta, sillä nämä kaksi asiaa kulkevat minulla käsi…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in