044 376 6033 Sähköposti

LOKAKUUN TARJOUS

Firstbeat Hyvinvointianalyysi erikoishintaan kuluttaja-asiakkaille 139 e (sis. alv) ja yritysasiakkaille 139 e + alv.

Lue lisää Firstbeatista täältä.

 

 

Etusivu

Miksi loistotähti?

Loistotähti on syntynyt tarpeesta ja intohimosta ohjata ihmisiä kohti parempaa elämää, kohti omaa tähteyttään. Toiminnan lähtökohtia ovat usko muutoksen voimaan ja positiiviseen ajatteluun, sekä luottamus rohkeaan, mutta turvalliseen toteutukseen. Tarjan persoonallinen lähestymistapa ja monipuolisuus ovat asioita, jotka tekevät Loistotähdestä mielenkiintoisen yhteistyökumppanin.

Missä?

Loistotähden kotipaikka ja valmennustila sijaitsevat Liedon Tarvasjoella, mutta henkilökohtaisia Loistomielivalmennuksia tehdään myös Turussa ja Salossa. Toiminta-alueena on koko Suomi, jotan tarpeen mukaan Tarja jalkautuu sinne, missä häntä tarvitaan.

Miten?

Yksin ja ryhmässä, ovat Loistotähden valmennuksien toimintatavat. Vaikka ryhmävalmennuksista olisikin kysymys, niin siitä huolimatta myös ryhmässä yksilö toimii omia ajatuksiaan ja tavoitteitaan tarkastellen, ei ryhmän ajatuksia ja tavoitteita. Vaikka itsensä kehittäminen on kovaa työtä, Tarja huolehtii siitä, että saat valmennuksesta mukaasi hyvän mielen ja paljon uusia ajatuksia, joiden voimalla on helpompi jatkaa eteenpäin.

Lähde matkalle itseesi ja anna tähtesi loistaa.  

Blogi

Kuljen kohti unelmia

  Päiväkirjamerkintä 15.5.2017 ”Mä pääsen idolsin koelauluihin! Oon niin onnellinen. Oon läpäissyt jo kaks osiota ja sain kutsun sinne. Ihan hitsin…

Lue lisää

Hypnoosi avuksi painonpudotukseen!

Olet ikuinen laihduttaja. Olet käynyt vuosien aikana läpi lukemattoman määrän erilaisia dieettejä. Olet saanut välillä laihdutettua jopa monta kymmentä kiloa,…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in