044 376 6033 Sähköposti

Ami

Kun minua pyydettiin kirjoittamaan Loistotähden blogia, olin aivan kauhuissani. Et tiedäkään millaista tunnemyllerrystä ja taistelua kävin pitkään itseni kanssa. Minun pitäisi yhtäkkiä jakaa sinulle ne hauraimmat ja raskaimmat kokemukseni, oma elämäntarinani, maailmani ja monet oivallukset päiväkirjoistani. Jaan myös niitä kokemuksia, jotka määrittävät minua ihmisenä nyt ja tulevaisuudessa, sekä vaikuttavat siihen, miten ajattelen asioista nykypäivänä. Tiedän, että altistan itseni jopa arvostelulle, mutta hyvän asian puolesta olen valmis ottamaan sen vastaan. Tahdon antaa kasvot vaikeille asioille, joista ei haluta puhua.

Muutin asumaan yksin 16-vuotiaana ja tästä alkoi suurin alamäkeni. Meno oli todella hurjaa ja opiskelin väärän ammatin. Viimeinen niitti oli työsuhde väärässä työpaikassa, josta laukesi loputon kierre lääkäriltä toiselle, pelko, epätoivo ja pitkät sairaslomat. Melkein vuosi meni täydellisen sumun peitossa. En tunnistanut itseäni, en tiennyt enää kuka minä olin, mikä oli minun tarkoitus tai mitä halusin. Olin tuottanut pettymyksen itselleni ja läheisilleni. Tai siltä se tuntui.

Olen ikuisesti kiitollinen äitipuolelleni Tarjalle, joka lopulta nosti minut pohjalta ja avasi aivan uudenlaisen maailman. Ymmärsin nopeasti ja näin konkreettisesti miten positiivisella ajattelulla ja oikeilla työkaluilla sainkaan paljon ihmeitä aikaan. Nyt näiden 10 kk aikana olen löytänyt uuden tasapainon, elämän ja sain vihdoin itselleni onnellisen lapsuuden. Muutos on ollut huikea ja tuntuu kuin viime vuosien tapahtumia ei olisi koskaan ollutkaan, mutta todellisuudessa ne ovat aina sydämessäni ja voin muistella niitä suurina oppikokemuksina. Olen myös ymmärtänyt, että elämäni on vasta alussa ja siitä tulee upea!

Tiedän, että tämä tulee olemaan myös minulle opettavainen, raskas ja tunnerikas matka, mutta samalla tämä on mahdollisuus auttaa tarinallani muita ihmisiä. Käytän kirjoituksissani ja videoilla otteita päiväkirjoistani, jotka kertovat niistä syvistä vesistä, joissa olen uinut. Näytän miten olen kääntänyt menneet vaikeudet voimavaroiksi. Haluan antaa positiivisuden kautta voimaa ja tukea kaikille, jotka sitä tarvitsevat. Kaikesta voi lopulta selvitä. Vaikka tapahtuisi mitä ja vaikka diagnosoitaisiin mitä, on aina mahdollista nousta. Vaikka se ei tapahtuisi tänään tai kuukauden päästä, tapahtuu se jossain vaiheessa elämää. Sinulla pitää olla vain luja tahto ja usko!

KAIKILLA ON SAMA MAHDOLLISUUS!

Älä häpeä omaa tarinaasi vaan kanna sitä ylpeänä. <3

 

<<< Takaisin blogin pääsivulle

Blogi

Onnistu tekemään pysyvä muutos

  Tammikuu on suosittu muutosprojektien aloituskuukausi. Toinen suosittu hetki on syksyllä, kesälomien jälkeen. Näinä aikoina, kun jokin uusi jakso alkaa, on…

Lue lisää

Miksi haluan miellyttää?

  Viime blogitekstissäni käsittelin itsetunto-aihetta. Halusin nyt tarttua aiheeseen vielä syvällisemmin, miellyttämisen halu –teeman kautta, sillä nämä kaksi asiaa kulkevat minulla käsi…

Lue lisää

Tapahtumat

Log in